Τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα – Η στιγμή που η οδηγός χάνει μόνη της τον έλεγχο

Το video προέρχεται από κάμερα αυτοκινήτου που ακολουθούσε! Δείτε πως η οδηγός χάνει ξαφνικά τον έλεγχο και "καρφώνεται" σε σταθμευμένο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πάτρα

Ένα ομολογουμένως παράξενο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πρόσφατα στη Ν.Ε.Ο. Πατρών- Κορίνθου, μετά το ύψος της οδού Κανελλοπούλου. Όπως θα δείτε, η γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο χωρίς να φαίνεται κάποια αιτία.

Δείτε επίσης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω… αναμογεννητριών – Ποιους δρόμους αφορούν!

Το video που θα δούμε καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας που ήταν εγκατεστημένη σε αυτοκίνητο που ακολουθούσε. Η οδηγός κινούνταν στην αριστερή λωρίδα και ξαφνικά κάνει έναν απότομο ελιγμό προς τα αριστερά και στη συνέχεια προς τα δεξιά. Από εκεί και πέρα, το αυτοκίνητο κινήθηκε κυριολεκτικά “ακυβέρνητο” προς το πεζοδρόμιο.


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πρόκληση πολύ σοβαρής ζημιάς σε ένα σταθμευμένο Toyota C-HR, ενώ το αυτοκίνητο της γυναίκας ακινητοποιήθηκε σε κολώνα. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο “The Best”, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, χωρίς ωστόσο να γίνει αναφορά για τραυματισμούς. Ευτυχώς στο πεζοδρόμιο δε βρισκόταν κάποιος άνθρωπος, διαφορετικά η κατάληξη θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σοβαρή.

@vlassistoz #patra_city #patra #fyp #fy #greece ♬ 2 FAST 2 FURIOUS – SLVG

Πηγή: thebest.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.