Τρομακτική BMW M850i με 620 ίππους, από τον AC Schnitzer (+video)

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer έχει αφιερωθεί στην βελτίωση των μοντέλων της BMW και το νέο του δημιούργημα, μία BMW M850i αποδεικνύει πως έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Βρείτε μας στο

Εντάξει, για να είμαστε ειλικρινείς, η BMW M850i δεν είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερες βελτιώσεις, καθώς αυτές έρχονται ως μέρος του… στάνταρ εξοπλισμού από το εργοστάσιο.

Παρόλα αυτά πάντα υπάρχει έδαφος για το παραπάνω, ειδικά όταν μιλάμε για τον Γερμανό βελτιωτή AC Schnitzer. Αυτός έδωσε πλέον και επισήμως στην δημοσιότητα εικόνες και πληροφορίες για το νέο του δημιούργημα, την BMW M850i η οποία πλέον αποδίδει 620 ίππους και 840 Nm ροπής. Κάτι που σημαίνει αύξηση τις ιπποδύναμης κατά 90 ίππους και της ροπής κατά 90 Nm σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση του V8 κινητήρα της BMW.

Φυσικά ο AC Schnitzer δεν έμεινε στις μηχανικές βελτιώσεις και “πείραξε” και την εμφάνιση της BMW M850i. Αυτή πλέον έχει να επιδείξει αεροτομή από ανθρακονήματα, πτερύγια πλευρικά. Σπόιλερ περιμετρικά και αεροδυναμικό διαχύτη πίσω, τρίτο φως φρένων κεντρικά τοποθετημένο στον αεροδυναμικό διαχύτη (όπως στα αυτοκίνητα της F1) και σήματα AC Schnitzer.

Φυσικά υπάρχει μία σειρά από σχέδια ζαντών μεγέθους 20 ιντσών, για να επιλέξει ο ιδιοκτήτης που θα εμπιστευτεί το αυτοκίνητό του στον βελτιωτικό οίκο, ενώ προσφέρεται επίσης νέα εξάτμισης με δύο απολήξεις, αλλά και νέα ανάρτηση που μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος.

Στο εσωτερικό οι παρεμβάσεις του βελτιωτή είναι ανεπαίσθητες και περιορίζονται στα αλουμινένια πεντάλ και στο υποπόδιο.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το δημιούργημα του AC Schnitzer, στο video που ακολουθεί.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr