Τρομακτικό δυστύχημα στο Moto 1000 GP – Νεκροί δύο αναβάτες (+video)

Δυστυχώς ο αναβάτης που ακολουθούσε δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση. Δείτε το "σκληρό" στιγμιότυπο από τον αγώνα Moto 1000 GP της Βραζιλίας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Moto 1000 GP

Δύο νεκροί αναβάτες είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης που συνέβη σε αγώνα του πρωταθλήματος Moto 1000 GP στην Βραζιλία. Το “σκληρό video” που κατέγραψε η κάμερα απεικονίζει την σφοδρότητα της σύγκρουσης!

Όπως μπορείτε να δείτε στο video που δημοσιεύθηκε στο επίσημο κανάλι της ισπανικής “MARCA”, στην έξοδο στροφής του πρώτου γύρου του αγώνα, ο 42χρονος André Veríssimo Cardoso έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο κέντρο της πίστας Autódromo de Cascavel.


Οι πρώτοι αναβάτες είχαν την ορατότητα και τον χρόνο να αντιδράσουν αποφεύγοντάς τον. Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και στην περίπτωση του 38χρονου Érico Veríssimo da Rocha που ακολουθούσε. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που εκτόξευσε τον Cardoso αρκετά μακριά.

Άμεσα διακόπηκε ο αγώνας και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό της πίστας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η κατάληξη ήταν τραγική, με τους δύο αναβάτες να υποκύπτουν στα τραύματά τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.