Τρομακτικό: Έβαλε όπισθεν και εμβόλισε αστυνομικό που οδηγούσε μοτοσυκλέτα (+video)

Έβαλε όπισθεν, ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε την μοτοσυκλέτα του αστυνομικού. Δείτε πόσα χρόνια θα περάσει ο 24χρονος στη φυλακή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αστυνομικός

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που συνέβη το περιστατικό που θα δούμε. Ωστόσο, τώρα γνωστοποιήθηκε η ποινή του οδηγού που θα δείτε στο video και το δικαστήριο ήταν αμείλικτο. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Διαβάστε επίσης: Ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο και… ακολούθησε το χάος! (+video)

Το συμβάν έλαβε χώρα στη Νότια Αγγλία τον περασμένο Ιούλιο. Ο αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο τον οδηγό ενός αυτοκινήτου. Ξαφνικά, ενώ έψαχνε τα έγγραφα του οχήματος, προχώρησε μερικά μέτρα πιο μπροστά. Στη συνέχεια επιτάχυνε κάνοντας όπισθεν και εμβόλισε την μοτοσυκλέτα, επάνω στην οποία βρισκόταν ο αστυνομικός.

Λίγα λεπτά χρειάστηκαν ώστε άλλοι άνδρες της “Metropolitan Police” να συλλάβουν τον 24χρονο οδηγό. Ο επιθεωρητής McGovern μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια, τους ώμους και την πλάτη του. Το κατηγορητήριο για τον 24χρονο Joseph Ward ήταν βαρύτατο. Κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων για πρόκληση σωματικών βλαβών στον αστυνομικό, για επικίνδυνη οδήγηση και επειδή δεν σταμάτησε για έλεγχο.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν να καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση. Ακολουθεί το σχετικό video.

Πηγή: bbc.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.