Ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο και… ακολούθησε το χάος! (+video)

"Highlight" η προσπάθειά του να συγκρατήσει το pick-up με τα χέρια του! Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
χειρόφρενο

Είναι από τις περιπτώσεις που ο οδηγός θα μετανιώνει για πολύ καιρό την αμέλειά του! Όπως θα δείτε, ξέχασε να τραβήξει το χειρόφρενο κατεβαίνοντας από το επαγγελματικό του όχημα και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, πέρα από την ζημιά στο αυτοκίνητο, αλλά και την γκαραζόπορτα.

Διαβάστε επίσης: Μεταφέροντας ένα από τα μεγαλύτερα πτερύγια ανεμογεννήτριας του κόσμου (+video)

Το συμβάν έλαβε χώρα κάπου στη Βραζιλία και χάρη στην κάμερα ασφαλείας που υπήρχε στο σημείο μπορούμε να δούμε τι μπορεί να συμβεί αν ξεχάσει κάποιος να τραβήξει το χειρόφρενο. Ο οδηγός κατέβηκε από το Fiat Strada και ο συνεργάτης άρχισε να ξεφορτώνει.


Είναι γεγονός που το αυτοκίνητο κινούνταν από την αρχή με υπερβολικά χαμηλή ταχύτητα. Ωστόσο, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα άρχισε να κυλά στο κατηφορικό έδαφος. Από εκεί και πέρα, κανένας δεν μπορούσε να αποτρέψει αυτό που θα ερχόταν. Μάταια ο άνθρωπος που βρισκόταν κοντά προσπάθησε να κρατήσει το αυτοκίνητο.

Στην ανεξέλεγκτη πορεία του, το ιταλικό pick-up ξήλωσε την μεταλλική γκαραζόπορτα και “προσγειώθηκε” στο χαντάκι. Ευτυχώς που δεν περνούσε κάποιος από το σημείο εκείνη τη στιγμή, γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ χειρότερα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.