Βελτιωμένη Lamborghini Urus κάνει 0-100 χλμ/ώρα σε 2,95″ (+video)

Τι κι αν ζυγίζει πάνω από δύο τόνους; Αυτή η βελτιωμένη Lamborghini Urus από γερμανικό οίκο αποδίδει 960 ίππους και κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,95"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είναι απίστευτο να βλέπεις ένα θηριώδες SUV σαν τη Lamborghini Urus να ανεβάζει τα χιλιόμετρα τόσο γρήγορα. Η συγκεκριμένη έχει βελτιωθεί από γερμανικό οίκο και οι επιδόσεις της είναι καταιγιστικές.

Υπεύθυνοι για τη Lamborghini Urus που θα δείτε στο video είναι οι μηχανικοί της HGP, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν αρκούνται στους 650 ίππους του ιταλικού μοντέλου. Έτσι, επαναπρογραμμάτισαν την ECU, βελτίωσαν την εισαγωγή του αέρα και τοποθέτησαν μία πιο ελεύθερη εξάτμιση από την Akrapovic.

Διαβάστε επίσης: Και «ανοιχτή» έκδοση για την πισωκίνητη Lamborghini Huracan EVO


Το αποτέλεσμα είναι ο twin-turbo V8 κινητήρας χωρητικότητας 4 λίτρων να αποδίδει πλέον 960 ίππους. Αυτό μεταφράζεται σε μία αύξηση της τάξης των 310 ίππων, την ώρα που η μέγιστη ροπή εκτοξεύθηκε στα 1.250 Nm.

Οι επιδόσεις είναι απίστευτες για ένα αυτοκίνητο που ζυγίζει 2.200 κιλά. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε μόλις 2,95 δευτερόλεπτα (3,6″ στην εργοστασιακή έκδοση) και η τελική ταχύτητα φτάνει στα 340 χλμ/ώρα. Τα 0-200 χλμ/ώρα έρχονται σε 9,2″. Εννοείται ότι για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, έχει αφαιρεθεί ο ηλεκτρονικός περιοριστής της ταχύτητας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.