Βελτιωμένη Porsche Taycan με υπογραφή της Prior Design

Μπορεί η Porsche Taycan Turbo S να έχει εξωπραγματικές επιδόσεις, αλλά ο γερμανικός οίκος «Prior Design» προσφέρει πλέον και ένα σκληροπυρηνικό bodykit...

Βρείτε μας στο

Την αναβάθμιση της κορυφαίας Porsche Taycan Turbo S ανέλαβε ο γερμανικός οίκος «Prior Design». Μπορεί η βελτίωση να έγινε μόνο σε αισθητικό επίπεδο, αλλά τα μόλις 2,8 δευτερόλεπτα για τα 0-100 χλμ./ώρα πείθουν ότι δεν είναι απαραίτητη η αναβάθμιση ισχύος.

Video: McLaren P1 vs Porsche Taycan Turbo S. Η κόντρα που αξίζει να δεις

Το bodykit περιλαμβάνει φουσκωμένα φτερά που αυξάνουν κατά 60 χιλιοστά το πλάτος στον εμπρός άξονα και κατά 100 στον πίσω. Ο εμπρός προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος, ενώ στο πλαϊνό τμήμα έχουν προστεθεί ποδιές και οι ζάντες είναι μεγέθους 22 ιντσών.

Το πίσω μέρος έχει γίνει πιο εντυπωσιακό με την ύπαρξη του νέου προφυλακτήρα, ενώ ο διαχύτης και η τεράστια αεροτομή δημιουργούν έναν σκληροπυρηνικό χαρακτήρα. Η ημερομηνία έναρξης διαθεσιμότητας και ο σχετικός τιμοκατάλογος θα γνωστοποιηθούν αργότερα από τον γερμανικό οίκο. Συνεπώς για την ώρα θα πρέπει να περιοριστούμε στις ψηφιακές φωτογραφίες της «Prior Design».

Διαβάστε επίσης: Porsche Panamera, νέο ρεκόρ κατηγορίας στο Nurburgring (+video) 

Υπενθυμίζουμε ότι η Porsche Taycan Turbo S εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 761 ίππους και η ροπή φτάνει στην εντυπωσιακή τιμή των 1.050 Nm.