Βελτιωμένο Audi RS3 αντιμέτωπο με BMW M2 CS και Α45 AMG (+video)

Ένα ελαφρώς βελτιωμένο Audi RS3, η BMW M2 CS και η Mercedes-AMG A45 S βρέθηκαν στην ίδια ευθεία. Ποιο από τα τρία θα επικρατήσει;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε αυτό το video έχουμε γερμανικό «εμφύλιο» με σύγκριση στην ίδια ευθεία. BMW M2 CS και Mercedes-AMG A45 S βρίσκονται στην εργοστασιακή τους μορφή, ενώ το Audi RS3 έχει δεχθεί μία ήπια αναβάθμιση.

Διαβάστε επίσης: Η τιμή της BMW M2 CS των 450 PS στην Ελλάδα (+video) 

Αναλυτικότερα, το τετρακίνητο Audi RS3 εξοπλίζεται με τον πολυβραβευμένο 5κύλινδρο κινητήρα της Audi. Στην προκειμένη περίπτωση, η ισχύς του έχει αυξηθεί στους 450 ίππους και η ροπή στα 550 Nm.

Έτερος εκπρόσωπος της τετρακίνητης σχολής είναι η A45 S, με το πανίσχυρο υπερτροφοδοτούμενο δίλιτρο κινητήρα της. Η ισχύς της φτάνει στους 421 ίππους, συνεπώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι θεωρητικά έχει ένα ελαφρύ μειονέκτημα έναντι του Audi. Μένει να δούμε αν κάτι τέτοιο θα αποτυπωθεί και στη σύγκριση.

Διαβάστε επίσης: BMW M8 τα βάζει με βελτιωμένο Nissan GT-R και Ferrari GTC4Lusso (+video)

Το τρίτο αυτοκίνητό που βρέθηκε στην ίδια ευθεία είναι η BMW M2 CS. Είναι η μοναδική με κίνηση στον πίσω άξονα. Κάτω από το καπό της βρίσκεται ο εξακύλινδρος σε σειρά M TwinPower Turbo βενζινοκινητήρας 3.0 λτ. ο οποίος αποδίδει 450 ίππους στις 6.250 σ.α.λ. Η μέγιστη ροπή στρέψης αγγίζει τα 550 Nm από τις 2.350 έως και τις 5.500 σ.α.λ.

Το συγκριτικό έχει μεγάλο ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα είναι οριακό. Ακολουθεί το σχετικό video από το κανάλι «carwow».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.