Βελτιωμένο BMW R 100 GS καλύτερο από ποτέ. Πόσα θα δίνατε;

Βελτιωμένο στα σημεία αυτό το BMW R 100 GS δείχνει καλύτερο και πιο έτοιμο από ποτέ να οδηγήσει τον αναβάτη του σε μαγικές εκτός δρόμου περιπέτειες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW R 100 GS 2022

Με το BMW R 100 GS και φυσικά το προγενέστερο εμβληματικό R 80 G/S οι Βαυαροί συνέβαλαν αποφασιστικά στη δημιουργία της κατηγορίας των μεγάλων on-off μοτοσικλετών σχεδόν πριν από τέσσερεις 10ετίες, μια κατηγορία που κυριαρχεί στις προτιμήσεις του κοινό ακόμη και σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα BMW R 18 Magnifica

Το BMW R 100 GS δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ωστόσο η εικονιζόμενη βελτιωμένη on-off της γερμανικής εταιρείας αξίζει σίγουρα της προσοχής σας ειδικά αν είστε φίλος της εκτός δρόμου περιπέτειας και ψάχνετε να βελτιώσετε τη μοτοσικλέτα σας.


Με στόχο να βελτιώσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες της μοτοσικλέτας του και να τη φέρει τουλάχιστον μια 10ετία πιο κοντά στα σημερινά δεδομένα ο ιδιοκτήτης της εν λόγω R 100 GS άλλαξε το εμπρός συμβατικό πιρούνι και έβαλε στη θέση του ένα σεβαστών διαστάσεων ανεστραμμένο και ρυθμιζόμενο της WP, ενώ νέες είναι και οι πλάκες στήριξης του. Αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο πλαίσιο, για να γίνει πιο στιβαρό , ενώ πιο σύγχρονο φαίνεται να είναι και το αμορτισέρ.

Σημαντικές είναι και οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί και σε άλλα σημεία της μοτοσικλέτας, η οποία σχεδιαστικά θυμίζει περισσότερο το προηγούμενο R 80 GS. Το φέρινγκ έχει αφαιρεθεί και στη θέση του προηγούμενου προβολέα έχει τοποθετηθεί ένας νεότερης τεχνολογίας, ενώ το ρεζερβουάρ έχει τροποποιηθεί για να χωρά περισσότερα λίτρα βενζίνης.

Διαβάστε επίσης – BMW Motorrad: Στο πλευρό των φοιτητών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

Αναθεωρημένη παρουσιάζεται η θέση οδήγησης με νέα σέλα και τιμόνι από την ProTaper που φέρει και νέες προστατευτικές χούφτες. Το σύστημα πέδησης φέρει νέους δίσκους με τον εμπρός να έχει διάμετρο 320 χλστ., ενώ και ο κινητήρας έχει απελευθερώσει την “αναπνοή” του με εξάτμιση της SuperTrapp και νέα καρμπυρατέρ, με τις σημαντικότερες από τις αλλαγές να ολοκληρώνονται από το αναθεωρημένο υποπλαίσιο που φέρει βάση για τσάντα και τις νέες και ελαφρύτερες έναντι των στάνταρ αλουμινένιες στεφάνες της Excel.

Αυτό το ρετρό “εργαλείο” περιπέτειας πωλήθηκε πρόσφατα σε διαδικτυακή δημοπρασία έναντι του ποσού των 13.250 ευρώ και αποτελεί μια τρομερή πηγή έμπνευσης για όλους τους φίλους της εκτός δρόμου περιπέτειας που θέλουν να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο και να βελτιώσουν το δικό τους BMW R 100 GS.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.