Βελτιωμένο Toyota Hilux στην πιο σκληροπυρηνική του εκδοχή (+video)

Ακραίο bodykit, τεράστια απόσταση από το έδαφος και χωμάτινα ελαστικά! Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό το Toyota Hilux...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Hilux Pathfinder

Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά “ντοπαρισμένα” pick up που εντυπωσιάζουν με την επιβλητική τους εμφάνιση, όπως για παράδειγμα το Hilux της Arctic Trucks. Αυτή τη φορά, η εταιρεία βελτιώσεων RAD με έδρα την Ταϊλάνδη μας παρουσιάζει ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά Toyota Hilux που μπορεί να συναντήσει κανείς!

Διαβάστε επίσης: To 10ταχύτο, τετρακίνητο διπλοκάμπινο, που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του! (+video)

Αρχικά, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το εικονιζόμενο αυτοκίνητο βασίζεται στην έκδοση Toyota Hilux GR Sport, η οποία στην εργοστασιακή της εκδοχή φέρει στοιχεία που την διαφοροποιούν. Για παράδειγμα, υπάρχει ανασχεδιασμένη εμπρός γρίλια, προστατευτικές προεκτάσεις στους θόλους στο χρώμα του αμαξώματος και χωμάτινα ελαστικά.

Βέβαια, η βελτιωτική εταιρεία RAD προτίμησε να αλλάξει πολλά από τα εργοστασιακά μέρη. Όπως μπορείτε να δείτε, το Toyota Hilux Pathfinder, όπως ονομάζεται, εξοπλίζεται με ριζικά αλλαγμένους προφυλακτήρες, ενώ στο καπό υπάρχει μία μεγάλη εισαγωγή αέρα. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί LED προβολείς στην οροφή.

Η σκληροπυρηνική, “off-road” εμφάνιση ολοκληρώνεται με τα γραφικά στο αμάξωμα, τις ζάντες που φέρουν εκτός δρόμους ελαστικά και ασφαλώς την ανάρτηση που έχει αυξήσει την απόσταση από το έδαφος μέχρι και 15,2 εκατοστά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.