Βενζίνη στους μισούς κυλίνδρους, diesel στους άλλους. Θα λειτουργήσει;

Οι Ρώσοι ξανά "χτυπούν"! Αυτή τη φορά έβαλαν βενζίνη στους δύο κυλίνδρους του Lada και diesel στους άλλους δύο. Τι θα συμβεί άραγε;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
diesel

Έχουμε συνηθίσει τα τρελά project της ομάδας “Garage 54” και αυτή τη φορά μας έρχεται ακόμα ένα με θύμα τι άλλο… ένα Lada. Οι επίδοξοι μηχανικοί θέλησαν να διαπιστώσουν τι θα συμβεί αν ένας κινητήρας βενζίνης λειτουργήσει κατά το ήμισυ με diesel, δηλαδή οι δύο από τους τέσσερις κυλίνδρους να τροφοδοτούνται από πετρέλαιο.

Διαβάστε επίσης: Να τι συμβαίνει στο εσωτερικό ενός κινητήρα (+video)

Αρχικά, τοποθέτησαν δύο καρμπυρατέρ, με το πρώτο να τροφοδοτεί τους δύο κυλίνδρους με βενζίνης και το δεύτερο τους άλλους δύο με πετρέλαιο. Ο κινητήρας κατάφερε να πάρει εμπρός, αν και η λειτουργία του δεν ήταν και η πιο “πολιτισμένη”. Η βόλτα ξεκίνησε και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα άρχισε να βγαίνει μπλε καπνός από την εξάτμιση.

Το πισωκίνητο Lada κατάφερε να διανύσει μερικά χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα το πείραμα να θεωρείται επιτυχημένο. Παρ’ όλα αυτά, ο κινητήρας δεν άντεξε για πολύ και τελικά “παρέδωσε” πνεύμα. Σύμφωνα με τον μηχανικό, η χαμηλή συμπίεση του κινητήρα βενζίνης δεν κατάφερε να αναφλέξει σωστά το πετρέλαιο.

Υπενθυμίζουμε ότι σε κινητήρες diesel το καύσιμο μείγμα αυταναφλέγεται λόγω συμπίεσης, ενώ σε κινητήρες βενζίνης η ανάφλεξη γίνεται μέσω των μπουζί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.