Ιστορικά μοντέλα BMW σε video. Πείτε της και εσείς ποιο θέλετε να δείτε

Οι άνθρωποι της BMW Classic φροντίζουν για την αναπτέρωση του ηθικού όσων μένουν σπίτι με μια νέα σειρά video στο επίσημο κανάλι τους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Classic μοντέλα M3 E30 2020

Η BMW, αν μη τι άλλο, έχει έναν πραγματικό θησαυρό από ιστορικά μοντέλα, τα οποία βρίσκονται στα κεντρικά της εταιρίας στο Μόναχο. Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε γεννούν εξαιρετικές ιδέες και μια από αυτές ανήκει στους ανθρώπους του τμήματος BMW Classic που θέλουν να δημιουργήσουν μια σειρά από videos με στόχο την παρουσίαση αυτών των μοντέλων στο κοινό, μέσα από ιστορίες, ειδικά τώρα που δεν έχει τη δυνατότητα να τα δει από κοντά.

Το πρώτο video αυτής της σειράς μπορείτε να το δείτε ακολούθως με πρωταγωνίστρια μια 1η γενιάς BMW M3 (Ε30), αν και μάλλον δεν θα δείτε αυτό που περιμένατε, λόγω… τεχνικού κωλύματος που αντιμετωπίστηκε όμως με χιούμορ.

Από το video ωστόσο προκύπτει και μια σημαντική πληροφορία που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους κατόχους του εμβληματικού μοντέλου των Βαυαρών: η BMW σκοπεύει να αναπαράξει φέτος πατάκια αλλά και φτερά για την M3 πρώτης γενιάς ακολουθώντας και αυτή το παράδειγμα κατασκευαστών όπως της Honda για το S2000 και της Lancia για την Integrale που θέλουν το κοινό τους να κρατήσει στη ζωή ιστορικά τους μοντέλα.

Οι Βαυαροί παροτρύνουν παράλληλα το κοινό να ζητήσει τα μοντέλα που θα ήθελε να δει να παρουσιάζεται μέσα από τη νέα εκπομπή τους αφήνοντας ένα σχετικό σχόλιο στο κανάλι τους στο Youtube.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr