Video της ΕΛ.ΑΣ από εξάρθρωση οργάνωσης που έκλεβε καινούρια αυτοκίνητα

17 αυτοκίνητα, 88 κινητήρες, 19 εγκέφαλοι και πολλά ακόμα ανταλλακτικά! Η Ελληνική Αστυνομία δημοσίευσε υλικό από την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κλοπές αυτοκινήτων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η “επιχείρηση” του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μιας και τις πρωινές ώρες της 26-5-2022 πραγματοποιήθηκε εξάρθρωση οργάνωσης που έκλεβε αυτοκίνητα από διάφορες περιοχές της Αττικής.

Διαβάστε επίσης: “Σκούπα” της ΕΛ.ΑΣ. και στον Λόφο Λυκαβηττού

Συνολικά συνελήφθησαν 8 ημεδαποί, ηλικίας 22, 23, 24, 24, 26, 33, 35 και 65 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για αδικήματα συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, περί ναρκωτικών, περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Όσον αφορά στον τρόπο δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, αρχικά ο αρχηγός ερευνούσε τις “ανάγκες” της αγοράς και είχε αναπτύξει το δίκτυο που του επέτρεπε την διάθεση ανταλλακτικών από κλεμμένα οχήματα, τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια. Επιπρόσθετα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν αναπτύξει δίκτυο σε διάφορες χώρες στην Ευρώπη, απ’ όπου αγόραζαν οχήματα με σοβαρές υλικές ζημιές, σε τιμές πάρα πολύ χαμηλές, από τα οποία χρησιμοποιούσαν μόνο τα έγγραφά τους προκειμένου να τα ταξινομήσουν στην Ελλάδα.

Ακολούθως, αφαιρούσαν οχήματα ίδιου τύπου, μοντέλου και χρώματος και πλαστογραφούσαν τους χαρακτηριστικούς αριθμούς των κλεμμένων οχημάτων στην θέση των αντίστοιχων από τα οχήματα που είχαν εισαγάγει από το εξωτερικό και είχαν ταξινομήσει στην Χώρα. Για την ταξινόμηση των οχημάτων χρησιμοποιούσαν είτε στοιχεία τρίτων προσώπων είτε στοιχεία ατόμων από το φιλικό τους περιβάλλον. Στη συνέχεια, τα πλαστογραφημένα οχήματα διατίθεντο προς πώληση.

Τα μέλη της οργάνωσης που ήταν επιφορτισμένα με την αφαίρεση των οχημάτων δεν προέβαιναν σε ευκαιριακές κλοπές αλλά επέλεγαν αυτοκίνητα (μάρκα και μοντέλο) που κάλυπταν τις ανάγκες για εξαρτήματα και ανταλλακτικά όπως αυτές καθορίζονταν από τον αρχηγό της οργάνωσης.

Αναζητούσαν οχήματα για να αφαιρέσουν σε καθημερινή βάση, κινούμενοι σε διάφορες περιοχές της Αθήνας κυρίως τις βραδινές ώρες. Μόλις εντόπιζαν τα οχήματα “στόχους” που επιθυμούσαν να αφαιρέσουν, προέβαιναν χωρίς χρονοτριβή στην αφαίρεση τους. Ακολούθως, μετέφεραν το όχημα που είχαν αφαιρέσει σε περιοχές των δυτικών προαστίων  και τα στάθμευαν σε ασφαλή και απόμερα σημεία, ώστε να βεβαιωθούν πως στην περίπτωση που το όχημα διέθετε σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού θέσης (GPS tracker), τυχόν ανεύρεση του δεν θα οδηγούσε τις Αρχές στα ίχνη τους και τους χώρους που χρησιμοποιούν.

Αφού βεβαιώνονταν ότι το όχημα είναι “ασφαλές”, το μετέφεραν είτε στο συνεργείο-διαλυτήριο, είτε αυτούσιο μεταφέρονταν σε αυτόν που είχε «παραγγείλει» την κλοπή του. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 12 έρευνες σε οικίες, μία έρευνα σε αποθήκη-διαλυτήριο και 2 έρευνες σε επιχειρήσεις εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στις περιοχές των Αμπελοκήπων, Μεγάρων, Άνω Λιοσίων, Αχαρνών, Ασπρόπυργου και στη Θεσσαλονίκη (από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης), κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

17 αυτοκίνητα,
88 κινητήρες αυτοκινήτων
19 εγκέφαλοι αυτοκινήτων
πλήθος εξαρτημάτων-ανταλλακτικών
ηλεκτρονικός εξοπλισμός για την αφαίρεση οχημάτων
πιστόλι
taser
αλεξίσφαιρο γιλέκο
16,5 γραμμάρια κάνναβης
τα χρηματικά ποσά των 5.022 ευρώ και 340 δολαρίων Η.Π.Α.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 18 περιπτώσεις κλοπές οχημάτων, με το οικονομικό όφελος που έχουν αποκομίσει να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 388.800 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.