Όλα τα αυτοκίνητα χρειάζεται να περάσουν από την επίπονη διαδικασία των δοκιμών και να λάβουν τις απαραίτητες εγκρίσεις ώστε να μπορούν να διατεθούν σε μια χώρα και ένα supercar δεν αποτελεί εξαίρεση.
Για τους μεγάλους κατασκευαστές που παράγουν εκατοντάδες χιλιάδες μοντέλα αυτό το ομολογκάρισμα είναι πιο εύκολο. Το κόστος ενός μοντέλου ευρείας παραγωγής είναι μικρότερο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της προσαρμογής του μοντέλου ανάλογα με τις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς. Τι γίνεται όμως με εταιρίες που κατασκευάζουν supercars εκατομμυρίων ευρώ όπως η Koeningsegg;
Δείτε επίσης: Carsh tet σε supercar 1.941 ίππων και 1,7 εκατ. ευρώ
Στα δύο videos που θα δείτε οι άνθρωποι της εταιρίας μας δείχνουν και μας εξηγούν πώς ένας μικρός κατασκευαστής πανάκριβων αυτοκινήτων διαχειρίζεται ένα και μόνο σασί για να καταφέρει να περάσει τις δοκιμές χωρίς να… χρεοκοπήσει, ενώ μας προσφέρουν και μια εκ των έσω ματιά για τις διαφορετικές απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε μια αγορά. Ξέρατε για παράδειγμα ότι για να πάρει έγκριση τύπου ένα supercar στις Η.Π.Α. θα πρέπει να υποβληθεί σε δοκιμές πρόσκρουσης χωρίς οι “επιβάτες” να φορούν ζώνες ασφάλειας κια θα πρέπει να φέρει “έξυπνους” αερόσακους που λειτουργούν και υπό αυτές τις συνθήκες; Δείτε περισσότερα στα δύο διαφωτιστικά videos με το δεύτερο να δείχνει τις εξωπραγματικές αντοχές του Regera στα διάφορα tests που υποβάλλεται.