Βραβείο διαχρονικότητας για την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Ένα ακόμη σημαντικό βραβείο απέσπασε η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio που δείχνει ότι η σχέση της με τον χρόνο είναι πολύ... διαφορετική έναντι των περισσότερων σημερινών αυτοκινήτων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio βραβείο Autocar 2022

Συγκεκριμένα η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio απέσπασε το βραβείο “Future Classic” που απονέμεται το βρετανικό περιοδικό Autocar και Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στο Beaulieu της Νότιας Αγγλίας με το κοινό να την επιλέγει ως εκείνο το μοντέλο που αναμένεται να θεωρηθεί κλασικό στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Η Alfa Romeo Tonale Hybrid φτάνει στην Ελλάδα

Οι διοργανωτές ζήτησαν από τους ψηφοφόρους να επιλέξουν τα αυτοκίνητα που πιστεύουν ότι μετά από 50 χρόνια θα θεωρούνται κλασσικά, με την Giulia Quadrifoglio να κατακτά με διαφορά την 1η θέση χάρη στο οδηγικό της ταπεραμέντο, την ακρίβεια και αμεσότητα που προσφέρει στις εντολές του οδηγού και βέβαια το μοναδικό της στιλ που την ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο ανταγωνιστικό μοντέλο.

Σε μηχανολογικό επίπεδο η ιδανική κατανομή βάρους, η πίσω κίνηση με το ενεργό διαφορικό και βέβαια ο Bi-Turbo V6 κινητήρας των 2,9 λίτρων απόδοσης 510 ίππων δημιουργούν ένα σύνολο που προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις (0-100χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα) και παράλληλα ισορροπημένες αντιδράσεις ακόμα και στο όριο.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Alfa Romeo Giulia Sprint 200 PS AT8

Σύμφωνα με τον συντάκτη του Autocar, Mark Tisshaw “Η Giulia Quadrifoglio έχει τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που κανείς θα έψαχνε σε ένα αυτοκίνητο που στο μέλλον θα θεωρείται κλασσικό. Είναι απολαυστική να την οδηγείς, όσο και να την βλέπεις. Πάνω απ’ όλα όμως έχει ένα σημαντικό στοιχείο που όλοι εκτιμούμε στα μοντέλα της Alfa Romeo. Έχει ψυχή!”

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Alfa Romeo στο H. Βασίλειο, κ. Damien Dally, σημείωσε: “Είναι τιμή η αναγνώριση από το Autocar και το Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου της Giulia Quadrifoglio ως το αυτοκίνητο που θα γίνει κλασσικό στο μέλλον. Η Giulia Quadrifoglio αποπνέει απόλυτα το DNA της Alfa Romeo. Είναι πανέμορφη, υπέροχη να την οδηγείς και έχει κορυφαίες επιδόσεις. Είμαι ενθουσιασμένος για όλους εκείνους που θα μπορούν να απολαμβάνουν την οδήγηση της ακόμα και 50 χρόνια από σήμερα.”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.