Βρετανία: Χειριστής τρακτέρ συνέθλιψε αυτοκίνητο – Η ποινή που του επιβλήθηκε (+video)

Ο 19χρονος βγήκε στο αντίθετο ρεύμα με το τρακτέρ, ενώ ήταν και υπό την επήρεια ναρκωτικών. Τύχη βουνό για τον οδηγό του αυτοκινήτου που συνέθλιψε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τρακτέρ

Είναι από τις περιπτώσεις που θα ήταν λογική απόφαση ακόμα και η απαγόρευση οδήγησης για την υπόλοιπη ζωή. Ο 19χρονος οδηγός, τον περασμένο Σεπτέμβριο πήρε το τρακτέρ και βγήκε το αντίθετο ρεύμα. Το αποτέλεσμα ήταν να συνθλίψει ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός σώθηκε κυριολεκτικά από θαύμα. Τώρα, ήρθε η ώρα της ποινής για τον 19χρονο.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή ελαστικών στο μεγαλύτερο τρακτέρ του κόσμου (+video)

To απίστευτο συμβάν που θα δείτε στο video που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, έλαβε χώρα στο Σάφολκ της Βρετανίας. Ο 19χρονος, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, πήρε το τρακτέρ και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, συνθλίβοντας κυριολεκτικά ένα αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς, ο οδηγός σώθηκε!


Τώρα, μερικούς μήνες μετά το απίστευτο συμβάν, έφτασε η ώρα της δικαστικής απόφασης. Ο νεαρός τιμωρήθηκε με 8 εβδομάδες φυλάκισης με αναστολή και με 10 ημέρες κοινωνικής εργασίας. Επιπλέον, η απόφαση του στέρησε το δίπλωμα οδήγησης για τρία έτη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε ξανά “συλληφθεί” να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.