Ξεκινά η 22η σεζόν του τηλεοπτικού TractioN! Δείτε το επίσημο Trailer του πρώτου επεισοδίου!

Το πρώτο επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σεζόν του TractioN, για την περίοδο 2020-2021 είναι γεγονός και μπορείτε να το δείτε Live και διαδικτυακά.

Βρείτε μας στο

Το TRACTION παρακολουθεί διαχρονικά τις εξελίξεις στον χώρο της αυτοκίνησης έχοντας παρουσιάσει ταυτόχρονα όλες τις αλλαγές που συντελέστηκαν τις τελευταίες δεκαετίες. Μέσα από μία σύντομη αναδρομή ο Κώστας Στεφανής και οι συνεργάτες του μας θυμίζουν σημεία-σταθμούς στην εξέλιξη των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια. Από το Βιομηχανικό Πάρκο Λαυρίου, σε έναν επιβλητικό χώρο που το Εθνικό Μετσόβιο πολυτεχνείο (ΕΜΠ) έχει μετατρέψει σε ενεργειακά αυτόνομο κτίριο, μεταφερόμαστε νοητά στη νέα εποχή της αυτοκίνησης, που πλέον έχει έναν πιο φιλικό χαρακτήρα προς το περιβάλλον.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • Mercedes A 250e: Η Mercedes θα διαθέτει περισσότερες από 20 εκδόσεις μοντέλων plug-in hybrid έως το τέλος του 2020. Ο Κώστας και ο Μάνος μας συστήνουν την A 250e Plug in Hybrid, όπου  με έναν κινητήρα βενζίνης και ένα ηλεκτροκινητήρα αποδίδει συνδυαστικά 218 ίππους. Παράλληλα μπορεί να καλύψει απόσταση 70 χιλιομέτρων αμιγώς με ηλεκτρική κίνηση.
  • Toyota Yaris: Ο Μάνος με τον Θωμά και την Ινώ, μοιράζονται το νέο Yaris. Με μεγάλη ιστορία στην υβριδική τεχνολογία οι Ιάπωνες παρουσιάζουν τη νέα γενιά του best seller της Toyota με αισθητική από το αγωνιστικό dna της μάρκας! Νέο υβριδικό σύστημα και εσωτερικό με φιλοσοφία «less is more» συμπληρώνουν τη συνταγή της επιτυχίας.
  • Volkswagen ID.3: Ο Μάνος, η Ινώ και ο Θωμάς ανακαλύπτουν την πλέον πρόσφατη πρόταση της Volkswagen στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων της μάρκας. Φτιαγμένο από λευκό χαρτί, το ID.3 είναι το αυτοκίνητο το οποίο σύμφωνα με την VW γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης.
  • Ford Fiesta 1.0: Με ισχύ 155 ίππων από μόλις 1.000 κ.εκ. το Ford Fiesta εισέρχεται ορμητικά στην εποχή της υβριδικής τεχνολογίας, με «όπλο» το ηλεκτρικό κύκλωμα 48 Volt. Με δυο λόγια, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον supermini γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό, ανεβάζοντας επιδόσεις σε πολλά ταμπλό ταυτόχρονα. Μας το παρουσιάζουν ο Βασίλης με την Ινώ.

Καλή σεζόν στο τηλεοπτικό TractioN με υγεία για όλο τον κόσμο! Σας περιμένουμε στο Star Channel. Ακολουθεί το επίσημο Trailer της εκπομπής.