Ξεκινά η αναβάθμιση στους δρόμους της Δυτικής Αττικής – Ο συνολικός προϋπολογισμός

Νέος κύκλος εργασιών συντήρησης, αυτή τη φορά στην Δυτική Αττική! Δείτε τι αναμένεται να γίνει, αλλά και πόσο θα κοστίζουν τα έργα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δυτική Αττική

Το “πράσινο” φως για την έναρξη έργων που θα βελτιώσουν αισθητά τις υποδομές του οδικού δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα της Δυτικής Αττικής, δόθηκε μετά την προκήρυξη του σχετικού ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλου.

Επισημαίνεται πως ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του νέου έργου είναι 3.000.000 €, με χρηματοδότηση ιδίων πόρων της Περιφέρειας Αττικής. Tα νέα έργα προβλέπουν εργασίες βελτίωσης των υποδομών του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο σειράς έργων της Περιφέρειας Αττικής στη Δυτική Αττική, με σκοπό την αύξηση της οδικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, το έργο, που δημοπρατήθηκε μόλις, συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω:
– Συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής (επούλωση φθορών, αντικατάσταση-συντήρηση πινακίδων και στηθαίων ασφαλείας, καθαρισμός ή επισκευή φρεατίων, κ.ά.)
– Αντιμετώπιση φθορών με νέο οδόστρωμα συνολικής έκτασης 60 στρεμμάτων
– Αντικατάσταση ή τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας με σύγχρονες προδιαγραφές μήκους 1.000 m
– Αποκατάσταση διαγράμμισης συνολικής επιφάνειας 30 στρεμμάτων
– Άρση επικινδυνότητας του οδικού δικτύου (εκσκαφές, άρση καταπτώσεων, αποκατάσταση καθιζήσεων, κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, κ.ά.)
– Μηνιαία καταγραφή με επιτόπου έλεγχο και αποτύπωση βλαβών με χρήση ειδικού εξοπλισμού και κατάλληλου λογισμικού και ηλεκτρονικών συσκευών που έχουν την δυνατότητα καταγραφής της γεωγραφικής θέσης της λαμβανομένης ψηφιακής εικόνας
– Και τέλος, άμεση κινητοποίηση για αποκατάσταση βλαβών.


Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.