Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Nissan Juke. Δείτε που κατασκευάζεται

Η Nissan ξεκίνησε σήμερα την παραγωγή του νέου Juke στο εργοστάσιο του Sunderland, μετά από μια επένδυση 100 εκατομμυρίων λιρών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κατασκευάζεται το νέο Nissan Juke (διαβάστε περισσότερα για το νέο Nissan Juke εδώ και δείτε το σε επίσημες εικόνες και video) έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η γραμμή παραγωγής στο Sunderland θα να είναι η μοναδική που θα το κατασκευάζει.

Το μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας αναπτύχθηκε από τις ευρωπαϊκές ομάδες σχεδιασμού και έρευνας της Nissan στο Paddington, στο Λονδίνο και στο Cranfield, στο Bedfordshire, ενώ το 70% της παραγωγής του θα είναι για τις ευρωπαϊκές αγορές, με τα δύο τρίτα των προμηθευτών να είναι εγκατεστημένοι στην ΕΕ.

Επισκεπτόμενος σήμερα το εργοστάσιο στο Sunderland, για να επιβλέψει τα τελικά στάδια της προετοιμασίας της έναρξης παραγωγής, ο πρόεδρος της Nissan Europe, Gianluca de Ficchy, δήλωσε: “το νέο Juke αντιπροσωπεύει μια επιπλέον επένδυση ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών στο εργοστάσιό μας στο Sunderland και σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για Ευρωπαίους πελάτες. Πριν από τριάντα πέντε χρόνια, η Nissan αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εργοστάσιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εξυπηρετήσει τις ευρωπαϊκές αγορές μας. Δέκα εκατομμύρια οχήματα αργότερα, το Sunderland είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο αυτοκινήτων στη Βρετανία στην ιστορία και το ολοκαίνουργιο Juke είναι το πιο συνδεδεμένο αυτοκίνητο της Nissan με αυτή τη γραμμή παραγωγής. Με περισσότερες από 35.000 θέσεις εργασίας που υποστηρίζονται από τη Nissan στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις έμπειρες και εξειδικευμένες ομάδες μας στο Paddington, στο Cranfield και στο Sunderland για τις προσπάθειές τους να φέρουν σε πέρας αυτό το ολοκαίνουργιο μοντέλο”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr