“Ξήλωσαν” την μισή BMW σε ένα βράδυ, 20.000 ευρώ η ζημιά

Αυτό ήταν το θέαμα που αντίκρυσε το πρωί ο ιδιοκτήτης μίας BMW Σειρά 3. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ζημιά ύψους 20.000 ευρώ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κλοπή BMW

Οι κλοπές αυτοκινήτων ή εξαρτημάτων αυτών εννοείται πως δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Η στενάχωρη εικόνα που βλέπετε μας έρχεται από την Γερμανία και δείχνει την θέα που αντίκρυσε ο κάτοχος μίας BMW Σειρά 3 το πρωί, όταν έφτασε στο αυτοκίνητό του που το είχε σταθμεύσει σε δημόσιο δρόμο.

Διαβάστε επίσης: Τι κάνει τα σύγχρονα μοντέλα ευάλωτα σε κλοπή; Τι πρέπει να προσέχουμε

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Hilden της Γερμανίας και αποτέλεσε λεία για του κλέφτες, οι οποίοι το εντόπισαν και άρχισαν να αφαιρούν κάθε εξάρτημα που τους ήταν χρήσιμο. Έχει παρατηρηθεί ότι τα εξαρτήματα με μεγάλη… ζήτηση είναι συνήθως οι καταλύτες και οι ζάντες. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση οι κλέφτες είχαν άλλες προτεραιότητες.

Η αστυνομία αναφέρει ότι αφαιρέθηκαν προφυλακτήρες, καπό, αλλά και μερικά εξαρτήματα από το μηχανοστάσιο. Σα να μην έφτανε αυτό, παραβίασαν το εσωτερικό και αφαίρεσαν όλο το ταμπλό, το τιμόνι και την κεντρική κονσόλα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημιά το ύψος της οποίας φτάνει τα 20.000 ευρώ.

Δυστυχώς, έπειτα από έρευνα δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο και πιθανοί ύποπτοι, αφού δεν άκουσε τίποτα κάποιος περαστικός και στο σημείο δεν υπάρχουν κάμερες.

Πηγή

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.