Υπάλληλος σε αεροδρόμιο μια Lamborghini Huracan RWD!

Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια στα υπεραυτοκίνητα, όπως μας μαρτυρά αυτή η Lamborghini Huracan στο νέο της ρόλο ως υπάλληλος αεροδρομίου.

Βρείτε μας στο

Το ιταλικό αεροδρόμιο Guglielmo Marconi έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την Lamborghini τα τελευταία χρόνια με τους Ιταλούς να το εφοδιάζουν με τα υπεραυτοκίνητα τους, ως “Follow Me” συνοδευτικά αεροσκαφών. Ο λόγος βρίσκεται μόλις 30 περίπου χλμ. μακριά από το αεροδρόμιο, στην Sant’Agata, εκεί όπου εδρεύει η Lamborghini. Αναμφίβολα οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας έχουν έχει βρει έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο για να προωθούν τα μοντέλα τους σε όλο τον κόσμο.

Αν έχει τύχει να προσγειωθείτε στο Guglielmo Marconi τότε θα έχετε προσέξει, αν όχι τις συνοδευτικές Lamborghini, λογικά εκείνες που βρίσκονται εντός του αεροδρομίου ως εκθέματα, ή εκείνες που βρίσκονται έξω και περιμένουν να… μπουν στο αεροπλάνο για να συναντήσουν τους τυχερούς ιδιοκτήτες τους.

Η τελευταία “υπάλληλος” Lamborghini Huracán RWD ανέλαβε καθήκοντα λίγο πριν το τέλος του 2019 και αποτελεί το 6ο υπεραυτοκίνητο των Ιταλών που προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αεροδρόμιο της Bologna.

Η πισωκίνητη έκδοση της Huracán με τον V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 5,2 λίτρων και 580 ίππων φέρει για την περίσταση ειδικούς χρωματισμούς με τα γραφικά να έχουν σχεδιαστεί από το Lamborghini Centro Stile με την ιταλική σημαία να δίνει δυνατά το “παρών”. Στον εξοπλισμό του ιταλικού υπεραυτοκινήτου συγκαταλέγεται, ο φάρος που βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά και ο ασύρματος, όπως και τα αυτοκόλλητα “Follow me”.

Πρόκειται για την προηγούμενη έκδοση της πισωκίνητης Huracán με την Lamborghini να έχει ήδη προχωρήσει στην παρουσίαση της EVO. Για την EVO μπορείτε να μάθετε περισσότερα σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr