Υβριδική έκδοση για το best-seller 10μήνου στην Ελλάδα – 15% πιο οικονομικό

Για πρώτη φορά, προστίθεται στη γκάμα κινητήρων του ένα ήπια υβριδικό μοτέρ που υπόσχεται κατά 15% μειωμένη κατανάλωση. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Corsa

Το Opel Corsa αποτελεί αυτή την στιγμή το δημοφιλέστερο μοντέλο στην χώρα μας, αφού στους 10 πρώτους μήνες του 2023 καταγράφει τις περισσότερες ταξινομήσεις, ξεπερνώντας το Toyota Yaris. Τώρα, έφτασε η ώρα της αποκάλυψης για μία νέα του έκδοση με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V. Για πρώτη φορά, λοιπόν, το Opel Corsa γίνεται… ήπια υβριδικό!

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η No.1 μάρκα στην Ελλάδα στους 10 μήνες – “Οδεύει” για πρωτιά και το 2023

Κάτω από το καπό της εν λόγω έκδοσης θα συναντάμε ένα τρικύνδρο μοτέρ βενζίνης με χωρητικότητα 1,2 λτ. με ισχύ είτε 100, είτε 136 ίππων (μέγιστη ροπή 205 Nm ή 230 Nm αντίστοιχα στις 1.750 σ.α.λ. αντίστοιχα). Οι κινητήρες είναι νέοι και αναπτύχθηκαν ειδικά για υβριδική εφαρμογή. Η κίνηση περνά στους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου σασμάν διπλού συμπλέκτη με έξι σχέσεις, ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδει 28 ίππους.


Συγκριτικά με το “συμβατικό” Opel Corsa που φέρει 8άρι αυτόματο, η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει πως εξοικονομείται περίπου 1 λτ./100 χλμ. Αυτό πρακτικά σημαίνει μία μείωση κατά 15% στην κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, το Opel Corsa Hybrid είναι σε θέση να κινείται πλήρως ηλεκτρικά για έως και ένα χιλιόμετρο υπό χαμηλές απαιτήσεις ροπής.

Για βέλτιστη απόδοση, οι νέοι κινητήρες λειτουργούν στον κύκλο καύσης Miller, ενώ το σύστημα υπερπλήρωσης είναι μεταβλητής γεωμετρίας. Όσο για την μπαταρία ιόντων λιθίου 48V με χρησιμοποιήσιμη χωρητικότητα 432 Wh, αυτή είναι τοποθετημένη κάτω από το μπροστινό αριστερό κάθισμα.

Οι δύο, ήπια υβριδικές εκδόσεις του Opel Corsa αναμένονται στην Ελλάδα μέσα στον πρώτο τρίμηνο του 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.