1.450 χιλιόμετρα με τον διάδοχο της McLaren F1 (Video)

Τι καλύτερο από ένα απολαυστικό video, για όλους εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα το GMA T.50, το διάδοχο supercar της θρυλικής McLaren F1.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
GMA T.50 Top Gear video

Με την εμφάνισή της στις αρχές της 10ετίας του ’90, η McLaren F1 έκανε reset στον τρόπο που πρέπει να σχεδιάζονται τα supercars χάρη στη Formula 1 φιλοσοφία του θρυλικού σχεδιαστή της Gordon Murray.

Διαβάστε επίσης: GMA T.50s Niki Lauda: Το απόλυτο trackday car από τον “Mr McLaren F1” (+video)

Του σχεδιαστή που άφησε τη δική του σφραγίδα και στο κορυφαίο πρωτάθλημα ταχύτητας στον κόσμο και συνέβαλε αποφασιστικά και στις επιτυχίες και τα παγκόσμια πρωταθλήματα της McLaren στα τέλη της 10ετίας του ’80 και τις αρχές τις 10ετίας του ’90, με οδηγούς τον αείμνηστο Ayrton Senna και τον “Καθηγητή” Alain Prost.


Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά ο Murray, βασιζόμενος στις ίδιες αρχές με εκείνες που είχε για τη σχεδίαση της McLaren F1, παρουσίασε το GMA T.50, το οποίο θεωρείται ο φυσικός της διάδοχος και παράλληλα το τελευταίο πραγματικά αναλογικό supercar. Ένα μοντέλο που επιτίθεται απροκάλυπτα στις αισθήσεις του οδηγού του, φέρει μόνο τα απολύτως απαραίτητα ηλεκτρονικά βοηθήματα και τιμόνι χωρίς υποβοήθηση.

Διαβάστε επίσης: Gordon Murray T.33: Το “old school” supercar που στροφάρει στις 11.000 σ.α.λ. (+video)

Για να γνωρίσει ακόμη καλύτερα το GMA T.50, το βρετανικό Top Gear και ο επικεφαλής δοκιμών του Ollie Marriage είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα φανταστικό ταξίδι σχεδόν 1.450 χιλιομέτρων, το οποίο και “συμπύκνωσε” στο ακόλουθο video.

Ένα video που θα ικανοποιήσει όλους τους γνήσιους petrolheads που θέλουν να ακούσουν και να μάθουν περισσότερα για τον… “τελευταίο των Μοϊκάνων”, το συμβατικό, αναλογικό supercar που δημιουργήθηκε “λίγο” πριν την μετάβαση των τεσσάρων τροχών στην εξηλεκτρισμένη εποχή τους. Καλή απόλαυση!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.