100 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη (video)

Ένας από τους μεγαλύτερους και μακροβιότερους ομίλους στην Ελλάδα, ο όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, κλείνει φέτος έναν αιώνα από την ίδρυσή του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
όμιλος επχειρήσεων σαρακάκη 100 χρόνια 2022

Ήταν το 1922 που ο Ιωάννης Δ. Σαρακάκης ίδρυσε στη Θεσσαλονίκη την εταιρεία που εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ομίλους της Ελλάδας, τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη. Το 2022 είναι μια χρονιά ορόσημο για τον όμιλο καθώς γιορτάζει 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Διαβάστε επίσης: Honda και LG “ενώνουν” τις δυνάμεις τους λόγω ηλεκτροκίνησης

Μια από τις βασικές αρχές του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδώ και έναν ολόκληρο αιώνα, είναι να τοποθετεί τους ανθρώπους του στο επίκεντρο της δουλειάς.


Μέρος της εταιρικής κουλτούρας που έχει χτιστεί και έχει εμφυσηθεί σε όλο τον οργανισμό, είναι οι άνθρωποί του να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Να ζουν, να επικοινωνούν και να εργάζονται ομαδικά, σαν μία γροθιά!

Παράλληλα, ο οργανισμός φροντίζει για τη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού του παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία εκμάθησης, τεχνολογικά προηγμένα συστήματα καθώς και ευκαιρίες για ανάδειξη των δυνατοτήτων όλων των εργαζομένων του.

Διαβάστε επίσης: Το SUV που είχε το δικό του τραπεζάκι στο χώρο αποσκευών (+video)

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη επενδύει καθημερινά στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων του, παρέχοντάς τους ισχυρά κίνητρα, προωθώντας τη δίκαιη αντιμετώπιση και ανταμείβοντας τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειές όλων.

Οι μεγαλύτεροι και καλύτεροι πρεσβευτές ενός υπεύθυνου και επιχειρηματικά ηθικού οργανισμού είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι του. Στο βίντεο που ακολουθεί εργαζόμενοι του ομίλου προερχόμενοι από όλα τα τμήματα και τις διευθύνσεις του οργανισμού, εκφράζουν τα συναισθήματα τους για την 100η επέτειο του Ομίλου και μοιράζονται τις ευχές τους για τα επόμενα χρόνια που έρχονται.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.