Το SUV που είχε δικό του τραπεζάκι στον χώρο αποσκευών (+video)

Γνωρίζατε ότι υπάρχει αυτοκίνητο που αντί για δάπεδο του χώρου αποσκευών έχει ένα πτυσσόμενο τραπεζάκι; Δείτε σε ποιο μοντέλο το συναντούσαμε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda CR-V τραπεζάκι

Το μερίδιο αγοράς των SUVs έχει πλέον αυξηθεί ραγδαία και οι κυριότεροι λόγοι που οδήγησαν σε κάτι τέτοιο είναι η πρακτικότητα, οι χώροι και οι ευκολίες που παρέχουν. Μάλιστα, πολλές φορές οι εταιρείες κάνουν πράξη έξυπνες ιδέες προκειμένου να αναβαθμιστεί η πρακτικότητα. Μία εξ’ αυτών ήταν και η Honda, η οποία είχε την ιδέα να δώσει στο SUV της το δικό του τραπεζάκι.

Διαβάστε επίσης: To Nissan που είχε οθόνη αφής, αναγνώριση φωνής και αισθητήρες το 1983 (+video)

Ο λόγος για το Honda CR-V, το πρώτο SUV της ιαπωνικής εταιρείας που παρουσιάστηκε επίσημα το 1997. Ήταν ένα ιδιαίτερα πρακτικό αυτοκίνητο με κορυφαίους χώρους, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές. Ταυτόχρονα, η τοποθέτηση της ρεζέρβας στην πόρτα του χώρου αποσκευών δημιουργούσε αρκετό διαθέσιμο όγκο κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ.


Κάπως έτσι, οι άνθρωποι της Honda σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν αυτόν τον χώρο τοποθετώντας ένα τραπεζάκι του οποίου η επιφάνεια θα αποτελούσε το δάπεδο του πορτμπαγκάζ. Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, το μικρό τραπέζι ήταν πτυσσόμενο ώστε να μεταφέρεται εύκολα, συνεπώς αποτελούσε ιδανική λύση για κάμπινγκ ή άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Η ιαπωνική εταιρεία το διατήρησε στον χώρο αποσκευών για περίπου 10 χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2006.

Σίγουρα δεν είναι η μοναδική πρακτική λύση αξιοποίησης χώρου! Μία ακόμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι αυτή του Ford Puma, το οποίο ακριβώς κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών κρύβει το MegaBox. Πρόκειται για έναν χώρο 80 λίτρων, ο οποίος διαθέτει τάπα αποστράγγισης. Περισσότερες πληροφορίες για το “έξυπνο” Ford Megabox μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.