Δοκιμές πρόσκρουσης για το παγκόσμιο best seller της Honda – Οι βαθμολογίες που απέσπασε

Από τις δοκιμές του Euro NCAP πέρασε το νέο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας! Δείτε τα αστέρια που απέσπασε, αλλά και την προστασία που παρέχει στα παιδία..

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda CR-V

Πριν από λίγο καιρό, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το νέο Honda CR-V (διαβάστε εδώ το κείμενό μας). Τώρα, έφτασε η ώρα να δούμε πως ανταποκρίθηκε στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού Euro NCAP. Υπενθυμίζουμε ότι αποτελεί το δημοφιλέστερο μοντέλο της Honda σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε επίσης: Ασφάλεια πέντε αστέρων για το δημοφιλές SUV της Toyota – H αναλυτική βαθμολογία

Το μοντέλο που “θυσιάστηκε” ήταν ένα Honda CR-V 2.0 Hybrid, του οποίου το βάρος φτάνει στα 1.813 κιλά. Το αποτέλεσμα ως προς την συνολική βαθμολογία ήταν τέσσερα αστέρια για την βασική κατηγορία του Honda CR-V και πέντε αστέρια για τις περιπτώσεις που το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με το πακέτο ασφαλείας “Honda Sensing 360”.


Στις επιμέρους κατηγορίες, το Honda CR-V βαθμολογήθηκε με 85% στην προστασία των ενηλίκων και με 86% στην προστασία των παιδιών. Στην προστασία των πεζών η βαθμολογία του ήταν 80%, ενώ 79% πέτυχε στην αποτελεσματικότητα των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας. Ακολουθεί το σχετικό video από το επίσημο κανάλι του Euro NCAP στο youtube!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.