18 νεκροί από τροχαία δυστυχήματα τον Ιούνιο στην Αττική…

Στατιστικά στοιχεία τροχαίων ατυχημάτων και παραβάσεων κατά το μήνα Ιούνιο, καθώς είχαμε 18 θανάτους στην περιφέρεια Αττικής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελλάδα τροχαία ατυχήματα 2020

Το έχουμε γράψει επανειλημμένα, αλλά κανείς δεν μας ακούει μάλλον… Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να οδηγούμε, να συμμορφωνόμαστε με τον Κ.Ο.Κ. και να μην είμαστε επιθετικοί. Δυστυχώς, τα αυτονόητα δεν συμβαίνουν στους ελληνικούς δρόμους και τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής καταδεικνύουν του λόγου το αληθές, με τρόπο οδυνηρό. Φαίνεται λοιπόν, πως ο μόνος τρόπος να μην υπάρχουν νεκροί στους δρόμους μας είναι το… Lockdown. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως κατά μέσο όρο στην χώρα μας χάνουν την ζωή τους 700 άνθρωποι.

Δείτε επίσης: Τα καλοκαιρινά μέτρα της τροχαίας

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία, κατά το μήνα Ιούνιο, στην περιοχή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής σημειώθηκαν 478 τροχαία ατυχήματα με 582 παθόντες και ειδικότερα:

18 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα με 18 νεκρούς
14 σοβαρά τροχαία ατυχήματα με 17 σοβαρά τραυματίες
446 ελαφρά ατυχήματα με 547 ελαφρά τραυματίες
Τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Το ίδιο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, για την τροχονομική αστυνόμευση και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στην περιοχή της Αττικής, βεβαιώθηκαν 22.007 παραβάσεις από τις οποίες 850 σε βαθμό πλημμελήματος.

Ενδεικτικά βεβαιώθηκαν:
511 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι -46- ήταν σε βαθμό πλημμελήματος,
2.772 παραβάσεις ορίου ταχύτητας,
246 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,
414 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου,
433 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και,
1.446 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους.
51 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς
Σημειώνεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.