80χρονος κάτοχος Subaru Impreza WRX “συνελήφθη” να οδηγεί με 182 χλμ./ώρα

"Ανήσυχος" κάτοχος Subaru Impreza WRX εντοπίστηκε να κινείται με 182 χλμ./ώρα. Δείτε τι πρόστιμο του επιβλήθηκε από τις τοπικές αρχές!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
80χρονος Subaru Impreza WRX

Φαίνεται ότι η οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα δεν είναι μία παράβαση που πραγματοποιείται μόνο από νέους οδηγούς. Τρανό παράδειγμα ένας 80χρονος κάτοχος Subaru Impreza WRX που εντοπίστηκε από τις αρχές να κινείται με την τρομακτική ταχύτητα των 182 χλμ./ώρα σε σημείο που το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας είναι τα 100 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Με χειροκίνητο κιβώτιο τελικά το νέο Subaru Impreza WRX (+video)

Η φωτογραφία που βλέπετε μας έρχεται από την Αυστραλία και, πιο συγκεκριμένα, από έναν επαρχιακό δρόμο που βρίσκεται περίπου μία ώρα βόρεια της Αδελαΐδας. Ο τροχονομικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε σε ένα λευκό Subaru Impreza WRX πρώτης γενιάς και οι αστυνομικοί ξαφνιάστηκαν όταν είδαν πίσω από το τιμόνι έναν ηλικιωμένο οδηγό.


Το ραντάρ “συνέλαβε” τον κάτοχο του ιαπωνικού μοντέλου να κινείται με ταχύτητα που ξεπερνούσε το όριο κατά 82 χλμ./ώρα. Η ποινή που επιβλήθηκε ήταν αφαίρεση του διπλώματος για έξι μήνες, αλλά και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.814 δολαρίων Αυστραλίας. Αυτό το ποσό μόνο αμελητέο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού “μεταφράζεται” σε 1.111 ευρώ.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, στην περιοχή έχουν αυξηθεί τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα και κύρια αιτία είναι η αυξημένη ταχύτητα. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής φέτος έχουν καταγραφεί 64 θάνατοι στη Νότια Αυστραλία, τιμή που μεταφράζεται σε αύξηση κατά 12% συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρυσι.

“Οι περιπολίες κατά μήκος των κύριων επαρχιακών οδών και των αυτοκινητοδρόμων θα συνεχιστούν και θα δοθεί έμφαση σε ανίχνευση παραβάσεων υπερβολικής ταχύτητας και οδήγησης υπό την επήρεια μέθης”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Πηγή: drive.com.au

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.