Donkervoort F22: 750 κιλά, 495 ίπποι, 245.000 ευρώ

Εντυπωσιακά για διαφορετικούς λόγους τα νούμερα της τελευταίας δημιουργίας της Donkervoort, που αποτελεί τον αντικαταστάτη της D8 GTO σειράς και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, είναι το ελαφρύτερο διθέσιο supercar στον κόσμο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

H Donkervoort είναι μια εταιρεία από την Ολλανδία, με αντικείμενο την κατασκευή σύγχρονων και πολύ γρήγορων roasdster μοντέλων. Το F22 είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο που έχει παρουσιάσει ποτέ και η νέα πλατφόρμα που αντικαθιστά τα D8 GTO μοντέλα, των οποίων η παραγωγή ξεκίνησε το 2011. Ουσιαστικά αυτό που κάνει η Donkervoort είναι να δημιουργεί μια βασική πλατφόρμα και με το πέρασμα των ετών να την εξελίσσει, μέχρι που να τη φτάσει στο ανώτερο εξελικτικό στάδιο. Το F22 είναι το πρώτο αυτής της σειρά και αν μη τι άλλο, εντυπωσιάζει!

Ο κινητήρας προέρχεται από την Audi και πρόκειται για το υπερτροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο σύνολο 2,5 R5 ΤFSI που “φορά” το TT RS. Η απόδοση των 500 ίππων και των 640 Nm ροπής είναι εντυπωσιακή, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με το βάρος των 750 κιλών που ανακοινώνει η Donkervoort για το F22.

Το βάρος αυτό οφείλεται στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος, στο αμάξωμα, στο εσωτερικό αλλά και στο πλαίσιο, που συνδυάζεται επίσης με τμήματα χωροδικτυώματος από ατσάλινους σωλήνες κυκλικής διατομής. Σε σχέση με τα D8 GTO, η ακαμψία σε όλους τους άξονες έχει αυξηθεί 100%, με το F22 να μπορεί να διαχειριστεί δυνάμεις της τάξεως των 2,15g στις στροφές.


Πλήρως επανασχεδιασμένο αλλά και πιο ευρύχωρο το εσωτερικό, προσφέρει επιπλέον 80 χλστ. σε πλάτος και 100 χλστ. σε μήκος καμπίνας. Το F22 προσφέρεται με ειδικά σχεδιασμένα, ελαφριά καθίσματα της Recaro, στα οποία οι επιβάτες προσδένονται με ένα σύστημα ζωνών ασφαλείας έξι σημείων που έχει εγκριθεί τόσο για αγωνιστική όσο και για πολιτική χρήση.

Τα φρένα αποτελούνται από δίσκους διαμέτρου 330 χλστ. και 279 χλστ. μπροστά και πίσω αντιστοίχως, που συνεργάζονται και στις δύο περιπτώσεις με τετραπίστονες δαγκάνες της AP Racing. Oι τροχοί, από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, έχουν διάσταση 8”Χ18” μπροστά και 10”Χ19” πίσω, με ελαστικά 235/40 και 275/35

Εντυπωσιακές και οι ενεργητικές αναρτήσεις που ρυθμίζουν σε πραγματικό χρόνο τις αποσβέσεις τους, ενώ προσφέρουν επίσης και σύστημα αυξομείωσης του ύψους τους, αναλόγως του πεδίου που οδηγείται το αυτοκίνητο (δημόσιος δρόμος / πίστα).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.