Επίσημο: Μεγάλη επιστροφή του wankel κινητήρα με νέο σήμα, αλλά…

Πλέον η επιστροφή του wankel κινητήρα στη γκάμα της Mazda είναι γεγονός. Δείτε το νέο, "περιστροφικό" σήμα που παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Wankel

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικούς μήνες, η Mazda εξέταζε σοβαρά την επιστροφή του wankel κινητήρα. Αυτή όμως, θα γινόταν με μία τελείως διαφορετική φιλοσοφία από αυτή που γνωρίσαμε μέσα από αυτοκίνητα σαν το Mazda RX-7 ή το RX-8. Η μεγάλη επιστροφή του wankel είναι γεγονός, αλλά όχι σε ρόλο “πρωταγωνιστή”!

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Mazda MX-30 145 PS (35,5 kWh) 

Πλέον είναι επίσημο ότι ο περιστροφικός κινητήρας αναγεννιέται εν όψει της ηλεκτρικής εποχής. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα τον δούμε ως μία νέα επιλογή για το αμιγώς ηλεκτρικό Mazda MX-30 και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, στις 13 Ιανουαρίου.


Ο ρόλος του wankel κινητήρα θα είναι ουσιαστικά να τροφοδοτεί με ενέργεια την μπαταρία του Mazda MX-30. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιτυγχάνεται αυξημένη αυτονομία, συνεισφέροντας παράλληλα στη βιωσιμότητα του φυσικού περιβάλλοντος. Υπενθυμίζουμε ότι το υπάρχον, αμιγώς ηλεκτρικό Mazda MX-30 εφοδιάζεται με μία μπαταρία χωρητικότητας 35,5 kWh, η οποία του προσφέρει αυτονομία 200 χιλιομέτρων σε μεικτές συνθήκες σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP.

Πλέον, με τον κινητήρα Wankel είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο νούμερο θα αυξηθεί αρκετά, με αποτέλεσμα το Mazda MX-30 να μπορεί να κινηθεί με άνεση και εκτός πόλης. Για την ώρα, μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το νέο σήμα που θα τοποθετείται στην έκδοση με wankel κινητήρα. Μείνετε συντονισμένοι, σε μερικές ημέρες θα γνωρίζουμε τα πάντα για την έκδοση που σηματοδοτεί την μεγάλη επιστροφή του wankel.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.