Η εταιρεία που βγάζει νέα συστήματα infotainment παλιά της μοντέλα

Αν καταφέρατε να κρατήσετε στην ιδιοκτησία σας της Porsche Cayenne που αποκτήσατε το 2004, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε και μία σύγχρονη οθόνη αφής!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche

Αν υπάρχει ένα στοιχείο που θα ήθελαν στα αυτοκίνητά τους οι ιδιοκτήτες παλαιότερων μοντέλων, αυτό είναι σίγουρα το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Αυτό κάνει πλέον η Porsche, προσφέροντας λύσεις για κατόχους μοντέλων όπως η Porsche 911 και η Cayenne της δεκαετίας του 2000.

Κακά τα ψέματα, μπορεί μία μεγάλη οθόνη να αγγίζει τα όρια της υπερβολής, αλλά οι οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα προσφέρουν σημαντικές διευκολύνσεις. Μουσική με bluetooth, ανοιχτή ακρόαση, πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας είναι μερικές εξ’ αυτών. Τα νέα συστήματα για παλιά μοντέλα της Porsche έρχονται να καλύψουν αυτό το κενό με τον πλέον εργοστασιακό τρόπο, δημιουργώντας ένα πολύ πιο όμορφο αποτέλεσμα από αυτό των aftermarket επιλογών.

Porsche


Τα συστήματα ονομάζονται PCCM Plus και προσφέρονται για την ώρα σε Porsche Cayenne 2003-2008, σε Porsche 911 γενιάς 996 και 997, αλλά και σε Boxster και Cayman αυτής της χρονολογίας. Πρόκειται για οθόνες αφής μεγέθους 7,0 ιντσών, οι οποίες προσφέρουν Bluetooth, Apple CarPlay / Android Auto, αλλά και χάρτες σε 2D ή 3D απεικόνιση.

Για την ώρα δεν έχει γίνει σαφές αν θα υπάρξει διαθεσιμότητα στην Ελλάδα, αλλά ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε πως η τιμή των γνήσιων infotainment στην γερμανική αγορά αγγίζει τα 1.500 ευρώ.

Πηγή: porsche.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.