Ferrari Enzo παραμένει μέχρι σήμερα με τις εργοστασιακές της ζελατίνες

Είναι μία από τις μόλις 9 που βάφτηκαν σε αυτό το χρώμα και έχει "γράψει" μόλις 227 χλμ. Η τιμή αυτής της Ferrari Enzo αναμένεται να φτάσει πολύ ψηλά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Enzo

Έχουν περάσει ακριβώς δύο δεκαετίες από τότε που αυτή η πανέμορφη Ferrari Enzo βγήκε από το εργοστάσιο του Maranello. Όλα αυτά τα χρόνια οδηγήθηκε ελάχιστα, οι εργοστασιακές, προστατευτικές ζελατίνες παραμένουν στην θέση τους και τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει ιδιοκτησία.

Διαβάστε επίσης: 20 χρόνια Enzo Ferrari – Μια F1 στους δρόμους! (+Official Traction Video)

To εν λόγω μοντέλο είναι ένα από τα μόλις εννέα αντίτυπα που βάφτηκαν σε αυτό το ιδιαίτερο ασημί χρώμα που ονομάζεται “Argento Nürburgring 101/C”. Μέσα στα τελευταία 20 χρόνια, το αυτοκίνητο έχει διανύσει 227 χλμ., συνεπώς είναι περιττό να αναφερθούμε στην κατάστασή του, η οποία είναι κυριολεκτικά αψεγάδιαστη. Το ίδιο “μαρτυρούν” και οι εικόνες, οι οποίες αποδεικνύουν ότι στο εσωτερικό εξακολουθούν να υπάρχουν οι εργοστασιακές ζελατίνες.


Την διαδικασία της δημοπρασίας έχει αναλάβει ο οίκος RM Sotheby’s και θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 15 έως 17 Μαρτίου 2023. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την αγγελία, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Όσο για την τιμή, δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση των ειδικών, αλλά στο παρελθόν έχουμε δει τέτοια “κομμάτια” να αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι στην πλάτη του οδηγού βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας χωρητικότητας 6 λίτρων. Αποδίδει 660 ίππους, πετυχαίνοντας ειδική ισχύ της τάξης των 110 ίππων στο λίτρο (εξωπραγματικό νούμερο για ατμοσφαιρικό μοτέρ της εποχής).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.