Αυτή είναι η δεύτερη γενιά του VW ID.3 (+video)

Έφτασε η ώρα της ανανέωσης για το best-seller των Γερμανών στα ηλεκτρικά. Δείτε τι άλλαξε στην δεύτερη γενιά του VW ID.3...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW ID.3

Ο λόγος για το VW ID.3, το οποίο ανανεώθηκε σε αισθητικό επίπεδο και όχι μόνο. Πάμε να δούμε τις αλλαγές, πολλές εκ των οποίων έγιναν μάλιστα και μέσω της αξιοποίησης σχολίων των πελατών.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το ηλεκτρικό μοντέλο προσφέρεται με βελτιωμένη αεροδυναμική. Τα νέα βελτιστοποιημένα ανοίγματα ψύξης αέρα και οι μεγάλες βαμμένες επιφάνειες κάνουν το μπροστινό μέρος να δείχνει πιο σίγουρο και πολύ πιο ευχάριστο από κάθε γωνία. Το καπό εμφανίζεται πλέον μακρύτερο επειδή η μαύρη λωρίδα κάτω από το παρμπρίζ έχει αφαιρεθεί και οι εσοχές στα πλαϊνά τμήματα εκτείνονται πλέον στο εμπρός μέρος. Επιπλέον, η γκάμα των αποχρώσεων έχει μεγαλώσει με νέα διαθέσιμα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του “Dark Olivine Green” που βλέπουμε στις εικόνες.

Στο εσωτερικό πλέον υπάρχουν ανώτερης ποιότητας υλικά, τα οποία δίνουν έμφαση στην βιωσιμότητα. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι χρησιμοποιείται το ύφασμα “Artvelours Eco”, το οποίο περιέχει 71% προϊόντα ανακύκλωσης. Αναφορικά με τις προτάσεις των πελατών που αναφέραμε, έγινε χρήση αφρώδους πλαστικού, το οποίο δημιουργεί μια πιο ποιοτική αίσθηση στην αφή. Ως προς το ψηφιακό περιβάλλον, πίσω από το τιμόνι υπάρχει οθόνη 5,3 ιντσών και στο μέσον την κονσόλας φιλοξενείται η τυπική οθόνη αφής των 12 ιντσών.


Σχετικά με την παραγωγή του νέου VW ID.3, εκτός από την παραγωγή στα εργοστάσια στο Zwickau και τη Δρέσδη, το νέο ID.3 θα κατασκευαστεί επίσης στο μητρικό εργοστάσιο στο Wolfsburg από το φθινόπωρο του 2023. Το νέο ID.3 είναι ένα από τα δέκα ηλεκτρικά μοντέλα που θα κυκλοφορήσει η VW μέχρι το 2026.

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.