Νέα έκδοση για το δημοφιλές C-SUV της Ford – Με αυτόματο κιβώτιο και 186 ίππους

Πλέον, το νέο C-SUV της Ford προσφέρεται σε αμιγώς θερμική έκδοση με 186 ίππους και ως αυτόματο. Δείτε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Kuga

Με την αποκάλυψη του νέου Ford Kuga, όποιος ενδιαφερόταν για αυτόματο κιβώτιο, έπρεπε να πάει αναγκαστικά στην Full Hybrid έκδοση του μοντέλου. Αυτό συνέβαινε γιατί η αμιγώς θερμική έκδοση με EcoBoost κινητήρα βενζίνης προσφερόταν μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον!

Το νέο Ford Kuga έρχεται στην χώρα μας και με μία νέα έκδοση βενζίνης που συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο. Ο λόγος για τον EcoBoost χωρητικότητας 1,5 λτ., ο οποίος αποδίδει 186 ίππους. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει αποκλειστικά αυτόματο κιβώτιο με 8 σχέσεις, ενώ η κίνηση περνά στον εμπρός άξονα.

Ford Kuga plug-in υβριδικό


Το νέο Ford Kuga είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε τρεις εκδόσεις με κάθε μια να διαθέτει διαφορετική ταυτότητα και χαρακτήρα. Για παράδειγμα, η Titanium παρέχει τον καλύτερο συνδυασμό άνεσης και πολυτέλειας, χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό. Την ίδια στιγμή, η νέα Active απευθύνεται στους οδηγούς εκείνους που αναζητούν την περιπέτεια και τις δραστηριότητες στην φύση, ενώ για όσους το δυναμικό, γεμάτο σπορ χαρακτήρα στιλ είναι το πρωταρχικό ζητούμενο, η έκδοση ST-Line X του νέου Ford Kuga είναι παρούσα προσφέροντας ακόμα πιο συναρπαστικά οδικά χαρακτηριστικά.

Ford Kuga plug-in υβριδικό

Με κορυφαία συνδεσιμότητα
Το νέο Ford Kuga είναι εξοπλισμένο με το λειτουργικό σύστημα SYNC 4 με δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων και ασύρματης ενσωμάτωσης Apple CarPlay και Android Auto, νέα οθόνη αφής 13,2 και πολύ γρήγορη συνδεσιμότητα με 5G modem.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις τιμές της υπερπλήρους πλέον γκάμας του νέου Ford Kuga. Η τιμή της νέας έκδοσης με τους 186 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο ξεκινά από τα 34.078 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.