Έτσι κατασκευάζεται το νέο Ford Explorer. Εντυπωσιακό Video

AI, τεράστιοι ρομποτικοί βραχίονες, αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και φυσικά ο ανθρώπινος παράγοντας, όλα μαζί συνεργάζονται για τη δημιουργία του νέου Ford Explorer.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Explorer κατασκευή εργοστάσιο 2024 video

Το Κέντρο Ηλεκτρικών Οχημάτων της Ford στην Κολωνία της Γερμανίας είναι ένα από τα πλέον προηγμένα εργοστάσια επί ευρωπαϊκού εδάφους και εκεί είναι που κατασκευάζεται και το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό Explorer έπειτα από επένδυση που πλησίασε τα δύο δισ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το νέο B-SUV με 2,99% επιτόκιο και 8 χρόνια εγγύηση – Οι τιμές του στην Ελλάδα

Ένα Explorer βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής του υπερσύγχρονου εργοστασίου κάθε 54 δευτερόλεπτα σε ένα εργοστάσιο όπου μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί πάνω από 18 εκατομμύρια Ford τα τελευταία 90 χρόνια.


Η διαδικασία παραγωγής του ολοκαίνουργιου, αμιγώς ηλεκτρικού Ford Explorer στην Κολωνία ξεκινά με αυτοματοποιημένα καθοδηγούμενα οχήματα να μεταφέρουν διάφορα υλικά και έτοιμα εξαρτήματα στους σταθμούς εργασίας της μονάδας.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που έχει την ανάρτησή του σε βιτρίνα!

Προκειμένου να εξασφαλιστούν κορυφαία επίπεδα ποιότητας και ακρίβειας κατά την κατασκευή, η Ford έχει δημιουργήσει έναν ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο στον οποίο η συγκόλληση με λέιζερ της οροφής του αυτοκινήτου στο κυρίως αμάξωμα ολοκληρώνεται με την βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ).

Σε αυτό το τμήμα, ένα πλήθος από ρομπότ αναλαμβάνει εργασίες για τα πάντα – από την επιλογή και την τοποθέτηση των επιμέρους εξαρτημάτων, έως και τη μεταφορά μεγάλων φύλλων μετάλλου, με πάνω από 600 συνολικά να λειτουργούν σε αγαστή συνεργασία.

Το Κέντρο Ηλεκτρικών Οχημάτων της Ford Κολωνία είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα φορητό ρομποτικό σύστημα με κάμερες, που λειτουργεί με Τεχνητή Νοημοσύνη ούτως ώστε να σαρώνει το αμάξωμα κάθε νέου αυτοκινήτου και να εντοπίζει τυχόν αποκλίσεις, ενώ τουλάχιστον 1 με 2 οχήματα επιλέγονται τυχαία κάθε μέρα από τη γραμμή παραγωγής προκειμένου να ελεγχθούν εξονυχιστικά.

Το βαφείο αποτελεί ένα ακόμα κόσμημα τεχνολογίας του νέου Κέντρου Ηλεκτρικών Οχημάτων της Ford. Εδώ το αμάξωμα του νέου Ford Explorer μετακινείται πραγματοποιώντας εμβαπτισμό για την εξασφάλιση της απαραίτητης αντισκωριακής προστασίας και περιστρέφεται κατά 360 μοίρες μέσα σε κάθε “λουτρό” προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση φυσαλίδων αέρα. Στο στάδιο αυτό, το αποσταγμένο νερό που χρησιμοποιείται φιλτράρεται συνεχώς και στη συνέχεια επαναχρησιμοποιείται.

Κατά τη διαδικασία της τελικής συναρμολόγησης, ένα νέο σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης με κάμερες ελέγχει όλες τις ηλεκτρικές συνδέσεις, ενώ ένας σαρωτής λέιζερ ανιχνεύει για τυχόν ανεπιθύμητα σωματίδια πριν η μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης γίνει ένα με το αμάξωμα κάθε νέου Ford Explorer.

Στη συνέχεια, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, σε κάθε όχημα πραγματοποιείται ο τελικός ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα επιμέρους εξαρτήματά του, καθώς και σε όλες τις επιφάνειές του, αξιοποιώντας μια σειρά από προηγμένα σκάνερ, αλλά και με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της εργοστασίου.

Δείτε όλα τα παραπάνω στην πράξη στο ακόλουθο και άκρως εντυπωσιακό video.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.