Νέο Renault Kangoo Van: Τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει

Με το νέο Renault Kangoo οι Γάλλοι θέλουν να δώσουν λύσεις στον σύγχρονο επαγγελματία που δεν υπήρχαν πριν και γι' αυτό έχουν ενσωματώσει ιδέες που το κάνουν να ξεχωρίζει πραγματικά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέο Renault Kangoo Van 2024

Το νέο Renault Kangoo Van απευθύνεται τόσο σε μεγάλες επιχειρήσεις όσο και σε
μεμονωμένους επαγγελματίες που αναζητούν ένα εξατομικευμένο σύγχρονο όχημα, το οποίο μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες τους.

Διατηρώντας τα γνωστά και διαχρονικά πλεονεκτήματά του, το νέο Kangoo ενσωματώνει σημαντικές καινοτομίες που του επιτρέπουν να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό του και να προσαρμόζεται στα μέτρα κάθε επαγγελματία.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Renault Captur διαθέσιμο στην Ελλάδα (+τιμές)


Ανάμεσα στα μοναδικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Kangoo να ξεχωρίζει είναι το Open Sesame by Renault. Xάρη στην απουσία της μεσαίας κολώνας, το νέο Kangoo Van στην έκδοση “Open Sesame” προσφέρει στη δεξιά πλευρά του, το φαρδύτερο άνοιγμα στην αγορά, που φτάνει σε πλάτος τα 1.446 χλστ., διπλάσιο από αυτό του προηγούμενου μοντέλου.

Παράλληλα, το νέο Kangoo φέρει εσωτερική σχάρα στην οροφή του για εύκολη μεταφορά εμπορευμάτων μεγάλου μήκους, με την οποία εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εσωτερικό του χώρο. To “Easy Inside Rack“, αυξάνει τη μεταφορική ικανότητα του οχήματος και δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς στο εσωτερικό του αντικειμένων μεγάλου μήκους (2 μ.- 2,5 μ. στη μακριά έκδοση).

Διαβάστε επίσης: Το μοναδικό B-SUV με υγραέριο ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Η εσωτερική σχάρα έχει ικανότητα μεταφοράς αντικειμένων βάρους έως και 30 κιλών, ενώ το συνολικό ύψος του αυτοκινήτου δεν μεταβάλλεται, ώστε ούτε υπερβαίνει τα όρια ύψους που συναντάμε συχνά σε κλειστά γκαράζ ή σήραγγες, αλλά και δεν επιβαρύνει την αεροδυναμική, εξασφαλίζοντας μειωμένο θόρυβο και χαμηλή κατανάλωση.

Ανάλογα την έκδοση, το νέο Kangoo Van προσφέρεται με διπλό κάθισμα συνοδηγού με αποθηκευτικό χώρο, συνδυαζόμενο με κλειστό πλήρες, πλαστικό διαχωριστικό με δύο τζάμια ή με αναδιπλούμενο διαχωριστικό πλέγμα που συνδυάζεται με μονό πτυσσόμενο κάθισμα συνοδηγού.

Το Kangoo έχει την κορυφαία χωρητικότητα στην κατηγορία L1 (κοντό μεταξόνιο) χάρη στον όγκο φόρτωσης, που μπορεί να φτάσει τα 3,9 κ.μ., τιμή που στην έκδοση L2 (μακρύ μεταξόνιο), ανεβαίνει μέχρι τα 4,9 κ.μ., ενώ στην καμπίνα του προσφέρει 60 λίτρα εύχρηστων και εύκολα προσβάσιμων αποθηκευτικών χώρων.

Εξοπλισμένο με τον κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με απόδοση 95 και 115 ίππων (260 Nm και 270 Nm ροπής αντίστοιχα), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων EDC, το νέο Kangoo Van προσφέρει χαμηλή κατανάλωση, από 5,2 λ. /100χλμ. (136 γρ. CO2/χλμ.), νούμερα που του εξασφαλίζουν χαμηλά έξοδα χρήσης.

Το νέο Kangoo Van t καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε (5) ετών με όριο 100.000 χλμ. (όποιο συμβεί πρώτο και απεριόριστα για τα 2 πρώτα έτη), αλλά και με δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια. Επιπλέον, καλύπτεται από εγγύηση βαφής τριών (3) ετών και αντισκωριακή εγγύηση 12 ετών -χωρίς όριο χιλιομέτρων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.