BMW: Νέες “αφρικάνικες” εκδόσεις για τις R 1300 GS και F 900 GS (+video)

Τις νέες εκδόσεις Competition και Marshal για τις R 1300 GS και F 900 GS αντίστοιχα ανακοίνωσε η BMW εν όψει του Motorrad International GS Trophy 2024.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέες εκδόσεις BMW R 1300 GS και F 900 GS Trophy Competition 2024

22 συνολικά εθνικές ομάδες – 6 γυναικείες και 16 ανδρικές – με 60 στο σύνολο αναβάτες θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου στο BMW Motorrad International GS Trophy 2024 Namibia από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Διαβάστε επίσης: BMW R20, το νέο concept των Βαυαρών με boxer κινητήρα δύο λίτρων

Για να διασχίσουν τα άνυδρα εδάφη της Ναμίμπια, οι αναβάτες θα βασιστούν στην BMW R 1300 GS Trophy Competition, τη νέα έκδοση της adventure των Βαυαρών που δημιουργήθηκε ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό.


Η R 1300 GS Trophy Competition φέρει ειδικά αξεσουάρ ώστε να μπορέσει ο αναβάτης της να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές συνθήκες του Trophy. Συγκεκριμένα οι adventure των Βαυαρών φέρει αποστάτη τιμονιού, μπάρα προστασίας κινητήρα, προστατευτική ποδιά κάτω μέρους και πλαισίου, ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου/συμπλέκτη, μαρσπιέ αναβάτη GS Vario, χειρολαβές enduro, προστατευτικό κάλυμμα προβολέα και λευκές προεκτάσεις για τις προστατευτικές χούφτες.

Διαβάστε επίσης – BMW Motorrad: Νέο σύστημα αυτοματοποιεί το μηχανικό κιβώτιο

Παράλληλα, τόσο τα εκτός δρόμου ελαστικά με τα χοντρά τακούνια που τοποθετούνται σε μαύρες ζάντες με σταυρωτές ακτίνες όσο και το μονόσελο έχουν σχεδιαστεί για να αντεπεξέρχονται με επιτυχία στις εδαφικές προκλήσεις που επιφυλάσσει το BMW Motorrad International GS Trophy 2024 Namibia στην Ανατολική Αφρική.

Με εξαίρεση μερικές λεπτομέρειες, η R 1300 GS Trophy Competition μπορεί να διαμορφώνεται με βάση την R 1300 GS Trophy, σύμφωνα με τη BMW, η οποία προς το παρόν αναφέρει ότι η νέα έκδοση της μοτοσυκλέτας της δεν είναι διαθέσιμη για πώληση.

Η έκδοση Trophy εξοπλίζεται από το εργοστάσιο με προστατευτικά ψυγείου, ούτως ώστε να αποφεύγονται ζημιές όπως αυτές, για παράδειγμα, που προκαλούνται από τις πέτρες. Οι στιβαρές ζάντες με τις σταυρωτές ακτίνες ανήκουν επίσης στον off-road εξοπλισμό. Διατίθενται στάνταρ σε μαύρο χρώμα και ως προαιρετική, εργοστασιακή επιλογή σε χρυσαφί.

Ενδιαφέρον έχει και η F 900 GS Trophy Marshal έκδοση της μεσαίας adventure της BMW την οποία και θα χρησιμοποιεί η ομάδα των κριτών ώστε να καθοδηγούν τους συμμετέχοντες με ασφάλεια στην δοκιμασία της Ναμίμπια.

Βασισμένη στην F 900 GS, η Trophy Marshal αποδίδει 105 ίππους και έχει μεωμένο βάρος κατά 14 κιλά σε σύγκριση με την προκάτοχό της. Γι’ αυτή τη μοτοσυκλέτα οι Βαυαροί δεν ανακοινώνουν άλλες λεπτομέρειες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.