Η στιγμή που οδηγός SMART προκαλεί τροχαίο στη Συγγρού… και φεύγει ανενόχλητος!

Ακόμα ένα τροχαίο, στο γνωστό πλέον σημείο της Συγγρού! Δείτε πως εισέρχεται ο οδηγός του SMART στη λεωφόρο Συγγρού και προκαλεί τροχαίο ατύχημα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχαίο Συγγρού

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε δει ένα τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού λόγω κλαταρίσματος ελαστικού (δείτε εδώ περισσότερα). Αυτή τη φορά, στο ίδιο ακριβώς σημείο, ο/η οδηγός ενός κόκκινου SMART εισέρχεται με εγκληματικό τρόπο στην λεωφόρο και προκαλεί τροχαίο ατύχημα, μιας και ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε δεν κατάφερε να αποφύγει το κόκκινο όχημα.

Δείτε επίσης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την οδήγηση σε σήραγγες (+video)

Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής (21/6) στο ύψος της Αμφιθέας, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Πειραιά. Όπως θα δείτε στο video, για εντελώς ανεξήγητο λόγο, ο οδηγός του κόκκινου SMART κάνει την εξής εγκληματική ενέργεια: διασχίζει σχεδόν κάθετα τη λεωφόρο και βγαίνει στην τρίτη λωρίδα. Σημειώνουμε πως στο εν λόγω σημείο υπάρχει και λωρίδα επιτάχυνσης για ομαλή είσοδο στη λεωφόρο.


Την ώρα που το SMART έχει βρεθεί στην τρίτη λωρίδα της Συγγρού, ακολουθεί ο 20χρονος οδηγός ενός Ford Focus (συνοδηγός μία 21χρονη), ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει το SMART, χάνει τον έλεγχο του οχήματος και “καρφώνεται” στην προστατευτική νησίδα. Στην αριστερή λωρίδα κινείται εκείνη τη στιγμή ένα ταξί, ο οδηγός του οποίου καταφέρνει να αποφύγει το ασημί Focus. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ ο/η οδηγός του SMART έφυγε από το σημείο και αναζητείται από της ΕΛ.ΑΣ.

Μεγάλη προσοχή!
Το video που ακολουθεί είναι ακόμα ένα παράδειγμα που επιβεβαιώνει ότι ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να μας συμβεί όταν οδηγούμε. Κινούμαστε πάντα με προσοχή και τηρούμε τα όρια ταχύτητας. Ίσως ο οδηγός του Focus να μπορούσε να επαναφέρει το όχημα αν κινούνταν λίγο πιο αργά, ή να είχε φρενάρει αν είχε αντιληφθεί νωρίτερα την πρόθεση του/της οδηγού του SMART.

Πηγή: megatv.com, εικόνα: dnews.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.