Λ. Συγγρού: Η στιγμή που η οδηγός χάνει τον έλεγχο λόγω κλαταρίσματος ελαστικού

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Λ. Συγγρού, με ανατροπή οχήματος! Η οδηγός έχασε τον έλεγχο έπειτα από κλατάρισμα ελαστικού...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχαίο Συγγρού

Ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς κάποιον σοβαρό τραυματισμό, συνέβη στο ρεύμα καθόδου της Λ. Συγγρού. Η οδηγός του Hyundai i10 έχασε τον έλεγχο έπειτα από κλατάρισμα στο εμπρός δεξιά ελαστικό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τουμπάρει τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Δείτε επίσης: Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ανάφλεξη βυτιοφόρου στον Ισθμό – Αναζητά δύο οδηγούς

Όπως θα δείτε στο video που εξασφάλισε το Mega, η οδηγός κινούνταν στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου. Ξαφνικά χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο καταλήγει στα προστατευτικά κάγκελα και στη συνέχεια τουμπάρει τουλάχιστον τέσσερις φορές. Εν τέλει, ακινητοποιήθηκε με τους τροχούς στο οδόστρωμα και φορά προς την αντίθετη κατεύθυνση.


Στο σημείο έφτασε ταχύτατα μοτοσυκλέτα του ΕΚΑΒ, ενώ χρειάστηκε επέμβαση πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών. Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν μία γυναίκα και στη θέση του συνοδηγού ο σύντροφός της. Αφού δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, η γυναίκα μεταφέρθηκε στον “Ερυθρό Σταυρό” χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Πηγή: megatv.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.