Έρχεται στην Ελλάδα το νέο ηλεκτρικό Volvo EX90

Το νέο ηλεκτρικό Volvo EX90 αποτελεί την κορυφαία επιλογή στην γκάμα της σουηδικής εταιρείας και σύντομα θα βρίσκεται και επί ελληνικού εδάφους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volvo EX90 2024 έρχεται Ελλάδα

Το EX90 είναι η νέα ναυαρχίδα της Volvo και θέλει να θέσει νέα πρότυπα για την εταιρεία στην ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και την ανθρωποκεντρική τεχνολογία.

Διαβάστε επίσης: Νέα χαμηλότερη τιμή για το Volvo EX30

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV αντιπροσωπεύει σύμφωνα με τη Volvo και μία αλλαγή παραδείγματος για την εταιρεία, ως το πρώτο μοντέλο της που βασίζεται σε έναν κεντρικό υπολογιστή.


Ο in-car υπολογιστής AI βασίζεται στην πλατφόρμα NVIDIA Drive®. Αυτό το κεντρικό σύστημα, με την προσθήκη της Snapdragon Cockpit Platform από την Qualcomm Technologies και του εσωτερικά εξελιγμένου λογισμικού από τους μηχανικούς της Volvo, συνεργάζονται για να εκτελέσουν τις σημαντικές λειτουργίες του αυτοκινήτου, από την ασφάλεια και το σύστημα infotainment έως τη διαχείριση της μπαταρίας. Το αποτέλεσμα είναι μία εμπειρία πιο απρόσκοπτη και με πιο άμεση απόκριση.

Νέα διάκριση για τους Σουηδούς. Το μοντέλο που βραβεύτηκε για τη σχεδίασή του

Tο EX90 εξοπλίζεται με μία σειρά αισθητήρων, που περιλαμβάνουν ραντάρ, κάμερες και ένα lidar που παρέχεται από τη Luminar για επαυξημένη ασφάλεια. Η συλλογή δεδομένων από τους αισθητήρες, σε συνεργασία με τη συνεχώς ενεργή σύνδεση 5G και τις τακτικές ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις λογισμικού, επιτρέπουν τη συνεχή βελτίωση των χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου αλλά και της λειτουργικότητάς του με την πάροδο του χρόνου.

Το EX90 βασίζεται στη νέας γενιάς τεχνολογική μας βάση, σχεδιάστηκε ως αμιγώς ηλεκτρικό και έχει αυτονομία οδήγησης έως 600 km*. Είναι σχεδιασμένο για να είναι το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που έχουμε φτιάξει ποτέ, με πληθώρα συστημάτων παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας νέας γενιάς και λογισμικό που λαμβάνει πληροφορίες από μία δέσμη προηγμένων αισθητήρων.

Το νέο μοντέλο είναι παράλληλα το πρώτο Volvo που εξοπλίζεται με lidar, καθώς και το πρώτο με σύστημα κεντρικού υπολογιστή. Είναι επίσης το πρώτο της σουηδικής εταιρείας που σχεδιάστηκε για να παρέχει δυνατότητα αμφίδρομης φόρτισης, επιτρέποντας στους πελάτες να συνεισφέρουν σε ένα πιο σταθερό δίκτυο και σε μεγαλύτερη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας από την κοινωνία. Επίσης, είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που προσφέρει τη λειτουργία Abbey Road Studios, που περιλαμβάνεται στο προαιρετικό κορυφαίο ηχοσύστημα Bowers & Wilkins.

To ΕΧ90 θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά ως 4κίνητο, σε δύο εκδόσεις από πλευράς ισχύος και διαμόρφωση καμπίνας από πέντε έως επτά θέσεις. Η πρώτη έκδοση αποδίδει 408 ίππους και 770 Nm ροπής και η δεύτερη ανεβάζει τον πήχη στους 517 ίππους και τα 910 Nm ροπής, ενώ και οι δύο φέρουν την ίδια συστοιχία μπαταριών ενεργειακής χωρητικότητας 107 kWh με την αυτονομία να φτάνει στον συνδυαστικό κύκλο του WLTP έως και τα 570 χλμ. και στις δύο περιπτώσεις.

Το μήκους 5.037 χλστ. SUV επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 5,9 δεύτερα στην πρώτη έκδοση με την ισχυρότερη να ολοκληρώνει τη διαδικασία σε 4,9 δεύτερα ενώ οι τελική ταχύτητα και για τις δύο περιορίζεται στα 180 χλμ./ώρα.

Η παραγωγή του EX90 ξεκίνησε νωρίτερα φέτος στο εργοστάσιό της Volvo στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Η μονάδα διαθέτει ικανότητα παραγωγής 150.000 αυτοκινήτων ανά έτος, ενώ εκεί κατασκευάζoνται και οι μπαταρίες του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.