To NISMO που σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα – Ισχύς 435 ίππων

Αντίστροφη μέτρηση για το NISMO που θα προσφέρεται και στην ελληνική αγορά! Γνωρίστε το πιο αναλυτικά και δείτε πότε έρχεται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
NISMO

Το τμήμα NISMO της Nissan έχει ταυτιστεί με τις ακραίες επιδόσεις και ένα μοντέλο αυτής της σειράς σύντομα θα προσφέρεται και στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya NISMO, το οποίο αναμένεται τον Ιανουάριο του 2025 και θα πωλείται σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, όπου το crossover είναι ήδη διαθέσιμο (εκτός από την Κύπρο, τη Μάλτα και τη Βόρεια Ιρλανδία).

Δείτε επίσης: To νέο οικογενειακό της Skoda – Κάτω από 21.000 ευρώ και χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Το Ariya NISMO είναι φαρδύ, με χαμηλό κέντρο βάρους, αλλά και με ιδιαίτερη αεροδυναμική σχεδίαση, η οποία κατευθύνει την ροή του ανέμου ώστε να προσφέρει αυξημένη κατακόρυφη δύναμη. Επιπλέον, οι αεροτομές και οι αεροκουρτίνες, εμπνευσμένες από τη Formula E, μειώνουν την οπισθέλκουσα, δημιουργώντας ομαλή ροή ανέμου κατά μήκος του αμαξώματος και εξομαλύνοντας τη ροή ανέμου μπροστά από τα πίσω ελαστικά. Τα ελαστικά Michelin Pilot Sport EV που τοποθετήθηκαν στο Ariya NISMO έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν αυξημένη στιβαρότητα και αξιοπιστία στους οδηγούς, δίνοντας μεγαλύτερη ηρεμία. Οι τροχοί 20 ιντσών ENKEI “MAT Process” μειώνουν την οπισθέλκουσα και το βάρος χάρη στους επίπεδους δίσκους τους στην περιφέρεια της ζάντας.


0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δλ.
Το πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο φέρει μπαταρία με ωφέλιμη χωρητικότητα 87 kWh. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 435 ίππους και η μέγιστη ροπή φτάνει στα 600 Nm. Αποτέλεσμα είναι να επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,0 δλ., ενώ τα 80-120 χλμ./ώρα έρχονται σε 2,4 δλ.

Το σύστημα e-4ORCE
Το Ariya NISMO είναι επίσης εξοπλισμένο με την τεχνολογία e-4ORCE που βελτιστοποιεί την απόδοση τόσο του μπροστινού όσο και του πίσω συστήματος ανάρτησης, εξασφαλίζοντας πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς να χάνεται η ακρίβεια του σπορ αυτοκινήτου. Το NISMO e-4ORCE μπορεί να διορθώσει άμεσα την υποστροφή σε στιγμές υψηλής επιτάχυνσης, ενώ προσφέρει 12% βελτίωση στην διατήρηση της ιδανικής γραμμής σε σύγκριση με τη βασική τεχνολογία e-4ORCE. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει υψηλή σε σταθερότητα και ασφάλεια, ενώ εξακολουθεί να είναι δυναμική η αίσθηση οδήγησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.