Η γερμανική εταιρεία που επεκτείνεται στην Ελλάδα – Είσοδος στην αγορά των leasing

Το leasing αυτοκινήτων "κερδίζει" συνεχώς έδαφος σε Ευρώπη και Ελλάδα! Δείτε ποια εταιρεία "κολοσσός" εισέρχεται σε αυτή την αγορά..

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Leasing

Το BMW Group Hellas και η BMW Group Financial Services προχωρούν στο επόμενο σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της δέσμευσής τους στην ελληνική αγορά, ανακοινώνοντας από κοινού την ίδρυση της BMW Hellas Leasing. H νέα εταιρεία δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια πλήρη γκάμα premium υπηρεσιών leasing για τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad.

Δείτε επίσης: Τα SUV που επιλέγουν οι Έλληνες – Πως διαμορφώνεται το Top 10 στο 8μηνο

Η επιλογή του leasing από ολοένα και μεγαλύτερο κοινό στην αγορά αυτοκινήτου συνδέεται με τις αυξημένες ανάγκες κινητικότητας των καταναλωτών, καθώς επιτρέπει την ευκολότερη πρόσβαση στα πιο τεχνολογικά προηγμένα, ασφαλή και αποδοτικά (με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων) οχήματα.


BMW X1

Ιδιαίτερη έμφαση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών
Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας, το BMW Group Hellas διακρίνεται για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής εμπειρίας για τον πελάτη με πολυτελή μοντέλα που προσφέρουν ασυναγώνιστη οδηγική αίσθηση, συμβάλλουν στη σωστή διαχείριση ενέργειας, εξασφαλίζουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και υιοθετούν τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Hλεκτρικά oχήματα στο επίκεντρο της BMW Group Hellas Leasing
H νέα εταιρεία μίσθωσης θα συμβάλει καθοριστικά στη μετάβαση των πελατών στα ηλεκτρικά οχήματα, υποστηρίζοντας ένα πιο βιώσιμο και περιβαλλοντικά υπεύθυνο μοντέλο κινητικότητας. Η μίσθωση θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο σε αυτή τη μετάβαση, παρέχοντας ευκολότερη πρόσβαση σε ηλεκτρικά οχήματα, συνεισφέροντας έτσι σε ένα καλύτερο μέλλον.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.