Mercedes-Benz GLA: Πιο ολοκληρωμένη από ποτέ, πιο προσιτή από ποτέ!

Το "αστέρι" της Mercedes-Benz επέστρεψε ανανεωμένo και μέσω του προγράμματος #MercedesOnly προσφέρεται με μία σειρά από σημαντικά προνόμια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes GLA

Μετά την πρόσφατη ανανέωσή της, η Mercedes-Benz GLA επέστρεψε στην ελληνική αγορά βελτιωμένη σε κάθε τομέα. Πάμε να γνωρίσουμε πιο αναλυτικά το γερμανικό “αστέρι” και να δούμε το νέο πρόγραμμα προνομίων #MercedesOnly που καθιστά την απόκτησή του πιο προσιτή από ποτέ!

“Φρέσκια” εμφάνιση
To γερμανικό SUV δέχθηκε μερικές “πινελιές” ανανέωσης και εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του. Στο εμπρός τμήμα συναντάμε νέο προφυλακτήρα και ανασχεδιασμένους LED προβολείς που ενισχύουν τον δυναμικό χαρακτήρα του αμαξώματος. Το ίδιο ισχύει και στο πίσω μέρος, με τα LED σώματα να ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Εμφανή είναι επίσης και τα προστατευτικά σημεία στο κάτω μέρος του αμαξώματος, τα οποία καταδεικνύουν τα εκτός-δρόμου γονίδια της GLA. Η ανανέωση στην εμφάνιση ολοκληρώνεται με επέκταση στην χρωματική παλέτα, αλλά και με ζάντες αλουμινίου μεγέθους από 18 έως 20 ίντσες.

Νέα Mercedes GLA τιμές στην Ελλάδα 2023


Ανεξάρτητη διπλή οθόνη από τον βασικό εξοπλισμό
Βασικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Mercedes στην Ελλάδα είναι ότι ακόμα και αν επιλεχθεί η βασική έκδοση, δεν στερείται εξοπλισμού και τεχνολογίας. Από τη βάση της γκάμας συναντάμε εντυπωσιακό ψηφιακό περιβάλλον, το οποίο αποτελείται από δύο οθόνες μεγέθους 10,25 ιντσών η κάθε μία. Η πρώτη βρίσκεται πίσω από το τιμόνι σε ρόλο πίνακα οργάνων, ενώ η δεύτερη αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια της πρώτης και αναλαμβάνει την ενημέρωση και ψυχαγωγία των επιβατών. Ασφαλώς δεν απουσιάζει και το δημοφιλές πλέον “Hey Mercedes”, το οποίο “συνομιλεί” με τον οδηγό και προσφέρει εξατομικευμένες λειτουργίες, μιας και “απομνημονεύει” τις ανάγκες και προσαρμόζεται σε αυτές. Όσον αφορά στην ποιότητα της καμπίνας, η Mercedes GLA ακολουθεί την “φιλοσοφία” της εταιρείας που δίνει έμφαση στα κορυφαίας ποιότητας υλικά και τον συνδυασμό της πρακτικότητας με την υψηλή αισθητική. Ενδεικτικά, από την βασική έκδοση, η Mercedes-Benz GLA εξοπλίζεται με τιμόνι που είναι επενδυμένο με δέρμα, ενώ για πρώτη φορά προσφέρεται προαιρετικά και θερμαινόμενο τιμόνι για το πακέτο εξοπλισμού “AMG Line”.

Driving Assistance: Η οδήγηση… πιο εύκολη από ποτέ!
Η νέα Mercedes-Benz GLA διαθέτει πλέον και αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης. Ενδεικτικά, η διαδικασία της στάθμευσης γίνεται πιο εύκολα, αφού πλέον υποστηρίζεται και η κάθετη στάθμευση, ενώ για πρώτη φορά στο μοντέλο είναι διαθέσιμο το Trailer Maneuvering Assist. Πρόκειται για σύστημα που φέρει κάμερα και διευκολύνει τους ελιγμούς της όπισθεν με τρέιλερ.

Mercedes GLA

Εξηλεκτρισμένοι κινητήρες: Υψηλή αποδοτικότητα – Χαμηλές εκπομπές ρύπων
Η γκάμα κινητήρων της Mercedes GLA καλύπτει όλες τις ανάγκες, παρέχοντας επιλογές βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και Plug-In υβριδικές. Για ακόμη μεγαλύτερη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων, οι βενζινοκινητήρες της νέας GLA είναι εξηλεκτρισμένοι. Τα ήπια υβριδικά σύνολα είναι εξοπλισμένα με μία επιπλέον ενσωματωμένη μπαταρία 48 volt για τη γεννήτρια εκκίνησης με ιμάντα. Το πιο εξελιγμένο plug-in υβριδικό σύνολο της GLA 250 e αποδίδει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ με τη νέα μπαταρία ιόντων λιθίου να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και να προσφέρει αυξημένη αυτονομία κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά. Πιο αναλυτικά, σε αυτή την έκδοση (GLA 250 e), η συνδυαστική ισχύς αγγίζει του 218 ίππους και η μέγιστη ροπή του συστήματος τα 450 Nm. Η δε ηλεκτρική αυτονομία που προσφέρει η μπαταρία χωρητικότητας 11,5 kWh αγγίζει βάσει WLTP τα 62-66 χλμ. Πατώντας εδώ μπορείτε να γνωρίσετε πιο αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συστημάτων κίνησης της Mercedes-Benz GLA.

#MercedesOnly και η GLA γίνεται δική σας με μηνιαία δόση 290 ευρώ 
Με το #MercedesOnly, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ευέλικτη χρηματοδότηση, αποκτώντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών και προνομίων. Βασικό στοιχείο του προγράμματος είναι το προνομιακό επιτόκιο (3,9% πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75), το οποίο στην βασική έκδοση εξασφαλίζει 48 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 290 ευρώ. Ταυτόχρονα, μέσω του #MercedesOnly οι αγοραστές επωφελούνται με πολλά προνόμια όπως:
– 4 χρόνια εγγύηση
– 4 χρόνια service
– 4 χρόνια διασφάλιση κινητικότητας Mobilo και
– 1 χρόνο ασφάλιση οχήματος

Πατώντας εδώ θα δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα προνομίων #MercedesOnly που ισχύει για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της γκάμας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.