Mercedes-Benz A-Class: Ακόμα πιο ελκυστική με το νέο πρόγραμμα #MercedesOnly

To "entry level" μοντέλο της Mercedes-Benz ανανεώθηκε και εξακολουθεί να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό! Τώρα είναι διαθέσιμο με μία σειρά από προνόμια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes A-Class

Η Mercedes-Benz A-Class είναι ένα μοντέλο που έχει καταφέρει να “κερδίσει” το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού συνδυάζοντας την δυναμική εμφάνιση με την αύρα πολυτελείας. Αν και παίζει το ρόλο του “entry level” μοντέλου στη γκάμα της γερμανικής εταιρείας, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όποιον το επιθυμεί, να εισέλθει στον κόσμο της μάρκας και να βιώσει την εμπειρία Mercedes-Benz. Πρόσφατα ανανεώθηκε σε κάθε τομέα και πλέον η απόκτησή της συνοδεύεται με μία σειρά από προνόμια μέσω του νέου προγράμματος #MercedesOnly.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, στο άκρως δυναμικό αμάξωμα έχει γίνει ένας ήπιος ανασχεδιασμός στα εμπρός φωτιστικά σώματα, αλλά και στον προφυλακτήρα. Αέρας αλλαγής “φύσηξε” κα στο πίσω μέρος, με τα ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά και το νέο διαχύτη. Επιπλέον, η Mercedes A-Class προσφέρεται σε νέα χρώματα, αλλά και σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια ζαντών. Όλα τα παραπάνω σε προϊδεάζουν για μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Περνώντας στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι λίγες και στοχευμένες. Για παράδειγμα βλέπουμε νέο τιμόνι, αλλά και πιο πλούσιο εξοπλισμό από την βασική έκδοση, μιας και αξεσουάρ όπως για παράδειγμα η κάμερα οπισθοπορείας ανήκουν πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό.

Τεχνολογία που συναντάμε σε μεγαλύτερα μοντέλα
Το αδιαμφισβήτητα κορυφαίο χαρακτηριστικό είναι η ανεξάρτητη διπλή οθόνη του βασικού εξοπλισμού, που βρίσκεται στο επίκεντρο με τη μεγάλη οθόνη οδηγού 10,25 ιντσών και τη δεύτερη μεγάλη οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών. Η τελευταία γενιά του MBUX προσφέρει διαισθητικό χειρισμό και μπορεί να… μαθαίνει. Η οθόνη οδηγού και η κεντρική οθόνη δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία χρήσης, η οποία μάλιστα προσαρμόζεται στις επιθυμίες του οδηγού χάρη στα νέα στυλ προβολής. Η κεντρική οθόνη προσφέρει όλες τις προηγμένες λειτουργίες, όπως πλοήγηση, μέσα, τηλέφωνο, διαχείριση οχήματος κλπ., και λειτουργεί ως οθόνη αφής για τον χειρισμό της. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με smartphone μέσω Apple Carplay ή Android Auto Wireless, ενώ για ακόμη περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας έχει προστεθεί άλλη μία θύρα USB-C και έχει αυξηθεί η ισχύς φόρτισης μέσω USB.


Mercedes A-Class

Πιο προσιτή η εισαγωγική έκδοση Style
Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, η Mercedes-Benz φρόντισε την προσθήκη στη γκάμας μίας νέας εισαγωγικής έκδοσης χωρίς όμως αλλαγή στα κύρια χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας του μοντέλου. Ενδεικτικά, στον εξοπλισμό της περιλαμβάνεται κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινο τιμόνι, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης DYNAMIC SELECT, τα γνωστά εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης της Mercedes-Benz όπως το Speed Limit Assist, την ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας και το Active Brake Assist, σύστημα πλοήγησης Navigation Premium και οθόνη πολυμέσων 10,25’’. Επιπλέον, διατίθεται με ζάντες 16 ιντσών (ζάντες 17 ιντσών για την A250e Style) και 8 χρωματικές επιλογές.

Mercedes A-Class

 

 

Εξηλεκτρισμένο “αστέρι” με πλούσια γκάμα κινητήρων!
Όσον αφορά τώρα στους κινητήρες της Mercedes A-Class, η γκάμα ξεχωρίζει με τις βιώσιμες και εξηλεκτρισμένες επιλογές. Υπάρχουν ήπια υβριδικά σύνολα, plug-in υβριδική επιλογή, αλλά και diesel κινητήρας. Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε ότι όλα τα μοτέρ συνοδεύονται από αυτόματο κιβώτιο. Από την βάση της γκάμας, συναντάμε κινητήρα με ηλεκτρική υποβοήθηση που προσφέρει επιπλέον 13 ηλεκτρικούς ίππους, ενώ δεν απουσιάζουν και οι τετρακίνητες εκδόσεις 4MATIC. Αξιοσημείωτη είναι και η έκδοση που μπαίνει στην… πρίζα! Ο λόγος για την Plug-In υβριδική A250e που εξοπλίζεται με βενζινοκινητήρα 163 ίππων και ηλεκτροκινητήρα 109 ίππων. Σε αυτή την περίπτωση, ηλεκτρική αυτονομία έχει αυξηθεί σημαντικά φτάνοντας αισίως στα 70 χλμ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα Mercedes A-Class μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας πατώντας εδώ.

Πρόγραμμα προνομίων #MercedesOnly και μηνιαία δόση 255 ευρώ
Χάρη στο νέο πρόγραμμα #MercedesOnly, η νέα Mercedes-Benz A-Class γίνεται πιο προσιτή, μιας και συνοδεύεται από μία σειρά προνομίων. Αρχικά, να αναφέρουμε ότι με το επιτόκιο 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75), το πολυτελές μοντέλο μπορεί να αποκτηθεί με μηνιαία δόση που διαμορφώνεται στα 255 ευρώ. Ακολουθούν οι βασικοί πυλώνες του πρoγράμματος προνομίων #MercedesOnly:
– 4 χρόνια εγγύηση
– 4 χρόνια service
– 4 χρόνια διασφάλιση κινητικότητας Mobilo
– 1 χρόνο ασφάλιση οχήματος

Πατώντας εδώ θα δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα προνομίων #MercedesOnly που ισχύει για ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της γκάμας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.