Το σπορ μοντέλο με τις πιο πολλές πωλήσεις στον κόσμο – Η νέα ισχυρότερη έκδοσή του

To πιο εμπορικά επιτυχημένο σπορ μοντέλο στον πλανήτη απέκτησε νέα έκδοση... και είναι η πιο ισχυρή στην μακρά ιστορία του!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang GTD

Σύμφωνα με μία ανάλυση της Ford που αφορά στοιχεία ταξινομήσεων από την S&P Global Mobility, η Ford Mustang είναι το σπορ αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Τώρα, απέκτησε την πιο ισχυρή έκδοση στην ιστορία της, με την ισχύ να αγγίζει τους 826 ίππους.

Δείτε επίσης: Με ισχύ έως 454 ίππους η νέα Ford Mustang – Η τιμή της στην Ελλάδα

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα εσωτερικά στοιχεία της Ford, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να έχουν τα πρωτεία στη ζήτηση της Mustang, σε ποσοστό 78% επί των παγκόσμιων πωλήσεων. Άλλες αγορές όπου καταγράφηκε ανοδική τάση στις πωλήσεις της Mustang είναι η Γερμανία (+17,0%), η Μ. Βρετανία (+14,4%), η Ελβετία (+14,9%) και η Μέση Ανατολή, αντίστοιχα με αύξηση +7,4% (στοιχεία 2022).


Η νέα Ford Mustang GTD επαναπροσδιορίζει την έννοια των επιδόσεων, με τον κινητήρα που  κρύβεται κάτω από το καπό της να είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 με χωρητικότητα 5,2 λίτρων. Η ισχύς του αγγίζει τους 826 ίππους και η μέγιστη ροπή φτάνει στα 900 Nm. Κάπως έτσι, η τελική ταχύτητα φτάνει στα 325 χλμ./ώρα, με την Mustang GTD να είναι σχεδιασμένη για να σημειώσει στο Nürburgring χρόνο μικρότερο των 7 λεπτών. ”

Περισσότεροι ίπποι/λίτρο από την Porsche 911 GT3 RS
Ο μηχανικά υπερτροφοδοτούμενος V8 των 5,2 λίτρων της Ford διαθέτει πολλές αναβαθμίσεις σε σύγκριση με τους κινητήρες των προηγούμενων Mustang. Για παράδειγμα, διαθέτει σύστημα λαδιού ξηρού κάρτερ, το οποίο μπορεί να συμβάλλει στη διατήρηση της λίπανσης του κινητήρα ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Αυτό το σύστημα εξασφαλίζει ταυτόχρονα την αύξηση του ορίου περιστροφής του κινητήρα στις 7.650 σ.α.λ. – 100 σ.α.λ. επιπλέον από ότι ο προηγούμενος V8 των 5,2 λίτρων.

Οι κορυφαίες τιμές απόδοσης του κινητήρα επιτυγχάνονται χάρη και σε πολλές ακόμα αλλαγές, όπως τα νέα συστήματα εισαγωγής και εξαγωγής, η στάνταρ εξάτμιση τιτανίου και η μικρότερη τροχαλία του μηχανικού υπερσυμπιεστή. “Η καρδιά της νέας Mustang GTD είναι ένας κινητήρα που αποδίδει περισσότερους ίππους ανά λίτρο από εκείνον της Porsche 911 GT3 RS”, δήλωσε ο Greg Goodall, Mustang GTD Chief Program Engineer.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.