Mercedes: Ρεκόρ ταχύτητας για το αυτόνομο σύστημα οδήγησης της

Η Mercedes αναβάθμισε το σύστημα αυτοματοποιημένης οδήγησης Επιπέδου 3, κάνοντάς το έτσι το ταχύτερο σύστημα στον κόσμο στην κατηγορία του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αυτόνομο σύστημα οδήγησης Mercedes-Benz

Συγκεκριμένα η Mercedes παρουσίασε την αναβαθμισμένη έκδοση του Drive Pilot για αυτοματοποιημένη οδήγηση υπό όρους (SAE Επίπεδο 3 ) στη Γερμανία. Με αυτή την εξελικτική αναβάθμιση τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας που είναι εξοπλισμένα με Drive Pilot μπορούν πλέον να ακολουθούν ένα όχημα στον αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα έως και τα 95 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Η Mercedes που είχε wankel κινητήρα (+video)

Η επαναπιστοποίηση από την Ομοσπονδιακή Αρχή Μεταφορών της Γερμανίας αναμένεται μέχρι το τέλος του 2024 και οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2025. Τα μοντέλα των Γερμανών που βρίσκονται ήδη στους δρόμους και φέρουν Drive Pilot θα λάβουν δωρεάν την αναβάθμιση που, ανάλογα με το μοντέλο, μπορεί να γίνει ασύρματα (OTA) ή μέσω επίσκεψης σε συνεργείο, χωρίς να απαιτείται αλλαγή κάποιου εξαρτήματος. Με την αναβάθμιση αυτή, το Drive Pilot θα είναι το ταχύτερο σύστημα Επιπέδου 3 στον κόσμο σε όχημα παραγωγής.


Η υψηλότερη ταχύτητα του Drive Pilot προσφέρει πλέον περισσότερες δυνατότητες χρήσης για τους πελάτες: Τώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη ροή της κυκλοφορίας υπό ορισμένες συνθήκες στη δεξιά λωρίδα ενός αυτοκινητόδρομου, ενώ προπορεύεται κάποιο όχημα, ενώ παραμένει ενεργή η προηγουμένως διαθέσιμη επιλογή χρήσης του συστήματος σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας και σε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κατάλληλους αυτοκινητόδρομους.

Διαβάστε επίσης: Το νέο μέλος του επίσημου δικτύου της Mercedes-Benz

Κατά τη διάρκεια της αυτόνομης οδήγησης υπό όρους, η οδήγηση μπορεί να ανατεθεί στο σύστημα, επιτρέποντας στον οδηγό να χρησιμοποιεί τον χρόνο του πιο αποτελεσματικά. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει να συμμετέχει σε ορισμένες δευτερεύουσες δραστηριότητες όπως η εργασία του, το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, η παρακολούθηση τηλεόρασης ή ταινίας μέσω streaming από υπηρεσίες όπως το RIDEVU της Sony Pictures Entertainment. Αυτή η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο εφαρμογών της Mercedes είναι τώρα διαθέσιμη για ορισμένα μοντέλα σε επιλεγμένες αγορές.

Στη Γερμανία, η επιτρεπόμενη τελική ταχύτητα για αυτόνομη οδήγηση υπό όρους είναι επί του παρόντος 130 χλμ./ώρα και η Mercedes στοχεύει να φτάσει σε αυτή την ταχύτητα κίνησης μέχρι το τέλος της δεκαετίας ακολουθώντας μια προσέγγιση βήμα προς βήμα με επίκεντρο την ασφάλεια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.