Ford Kuga: Νέα έκδοση 186 ίππων με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο (+τιμή)

Η Ford προσφέρει πλέον το Ford Kuga σε νέα έκδοση Titanium με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο, πλούσιο εξοπλισμό και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Kuga Titanium Auto νέα έκδοση

Εξασφαλίζοντας άμεσες αλλά και ομαλές αλλαγές με την αρωγή του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου χειριστηρίου e-shifter το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων του Ford Kuga προσφέρει περισσότερη άνεση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης και συμβάλει παράλληλα στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, η οποία δεν υπερβαίνει τα 6,8 λτ./100 χλμ., σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Διαβάστε επίσης: Το ηλεκτρικό SUV της Ford με 600 χλμ. αυτονομία – Τώρα με 2,99% επιτόκιο και 8ετή εγγύηση

Το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο συνεργάζεται με τον ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο EcoBoost κινητήρα των 1,5 λίτρων και 186 ίππων και προσφέρει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 200 χλμ./ώρα.


Το αυτόματο Kuga είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Titanium, η οποία ξεχωρίζει οπτικά για λεπτομέρειες όπως είναι τα κάθετα στοιχεία της εμπρόσθιας μάσκας, οι οριζόντιες μπάρες στην κάτω μάσκα και τα λεπτά κάθετα φώτα ομίχλης. Μια χρωμιωμένη μπάρα που βρίσκεται χαμηλότερα τονίζει το πλάτος του αυτοκινήτου και συνδυάζεται με επένδυση χρωμίου για τα πλαϊνά παράθυρα.

Διαβάστε επίσης: Το σπορ μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο – Η νέα ισχυρότερη έκδοσή του

Η έκδοση Titanium περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρονικό χειριστήριο αλλαγής e-shifter για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αυτόματο ηλεκτρονικό διζωνικό σύστημα κλιματισμού, ασύρματη φόρτιση φορητών συσκευών, ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό, συρόμενα πίσω καθίσματα, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί (Key Free) και κουμπί εκκίνησης χωρίς κλειδί (Ford Power), το σύστημα πολυμέσων SYNC 4 με οθόνη αφής 13,2 ιντσών, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, ενσωματωμένο modem 5G, επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, ηλεκτρικό χειρόφρενο, cruise control και κάμερα οπισθοπορείας.

Η νέα έκδοση του μεσαίου SUV της Ford είναι διαθέσιμη στην τιμή των 34.078 ευρώ, σε συνδυασμό με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect και ευκολία απόκτησης μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ford Finance που περιλαμβάνουν επιτόκιο 3,99%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.