Δείτε τα νέα Opel που θα βρεθούν στην έκθεση Auto Athina 2024

Παρούσα θα είναι η Opel στην Έκθεση Αυτοκινήτου Auto Athina 2024 δίνοντας την έτσι την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα νέα Frontera και Grandland.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Επίσημο ντεμπούτο επί ελληνικού εδάφους στην Auto Athina 2024 κάνουν τα νέα Frontera και Grandland με την Opel να τα παρουσιάζει στο κοινό της χώρας πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη παρουσίασή τους, προσφέροντας στους επισκέπτες μια πρώτη, αποκλειστική ματιά στο μέλλον της Opel.

Διαβάστε επίσης: Όταν αγόραζες Opel Corsa με λιγότερα από… 9.000 ευρώ (+video)

Το νέο Frontera σηματοδοτεί την επιστροφή ενός ονόματος, με “στιβαρές” αναλογίες και υψηλά επίπεδα άνεσης και ευελιξίας, ενώ ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της γερμανικής εταιρείας.


Ταυτόχρονα, στο περίπτερο της Opel το ντεμπούτο του θα κάνει και το νέο Grandland. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Γερμανία το SUV συνδυάζει επίσης τη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel με τις τεχνολογίες της.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που είχε πίσω φώτα στον… χώρο αποσκευών! (+video)

Η Opel προσκαλεί όλους τους επισκέπτες της έκθεσης Auto Athina 2024 να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τα δύο νέα SUV της και να ανακαλύψουν το μέλλον της μάρκας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.