H εταιρεία “γίγαντας” της Κίνας έρχεται Ελλάδα – Ποιο θα είναι το πρώτο της μοντέλο

Η νέα εταιρεία που σύντομα θα προσφέρει τα αυτοκίνητά της στην Ελλάδα... μόνο τυχαία δεν είναι στον κόσμο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Geely

Η Geely είναι μία εταιρεία “κολοσσός” στον τομέα της αυτοκίνησης και τώρα έφτασε η ώρα να την γνωρίσουμε πιο αναλυτικά. Αιτία είναι η επερχόμενη είσοδός της στην ελληνική αγορά μέσω της GEO Mobility Hellas S.A., θυγατρική της Union Group. Πάμε να δούμε  πότε θα έρθει στην Ελλάδα και με ποιο μοντέλο θα γίνει το επίσημο ντεμπούτο της!

Δείτε επίσης: Η δημοφιλέστερη κατηγορία στην Ελλάδα – 1 στα 3 νέα αυτοκίνητα ανήκει σε αυτή

Geely Holdings: Πάνω από 2,79 εκατομμύρια οχήματα μέσα στο 2023
Για να καταλάβετε το μέγεθος της νέας κινεζικής πολυεθνικής εταιρείας, αρκεί να δούμε πιο αναλυτικά κάποιους ενδεικτικούς αριθμούς. Η Geely Holdings έχει στην κατοχή της πολλά εμπορικά σήματα, όπως για παράδειγμα τις VOLVO Cars, GEELY Auto, LYNK & Co και POLESTAR. Απασχολεί πάνω από 90.000 άτομα παγκοσμίως και έχει περισσότερα από 30 εργοστάσια και κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε Κίνα, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Μαλαισία. Ενδεικτικές τιμές της δυναμικής της είναι οι πάνω από 2,79 εκατ. παραδόσεις οχημάτων από όλες τις μάρκες της μέσα στο 2023 (αύξηση κατά 20% συγκριτικά με το 2022), αλλά και τα έσοδα που την ίδια χρονιά ξεπέρασαν τα 60 δισ. δολάρια. Κάπως έτσι, ο όμιλος κατατάχθηκε μεταξύ των 10 κορυφαίων παγκόσμιων αυτοκινητοβιομηχανιών από την Brand Finance.


Το πρώτο της μοντέλο στην Ελλάδα
Η έλευση της Geely στην ελληνική αγορά θα γίνει στις αρχές του 2025 με γκάμα που θα περιλαμβάνει αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, Plug-In υβριδικά, αλλά και υβριδικά. Ενδιαφέρον έχει ωστόσο να αναφέρουμε ότι ήδη έχει γνωστοποιηθεί το πρώτο μοντέλο που θα δούμε στην αγορά. Πρόκειται για το Geely Galaxy EX5 που βλέπετε στις εικόνες, ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της C-SUV κατηγορίας που θα έχει ισχύ 215 ίππων. Θα φέρει μπαταρία Geely Short Blade που θα προσφέρει αυτονομία 425 χλμ. με μία φόρτιση (WLTP). Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η τεχνολογία της μπαταρίας επιτρέπει διάρκεια ζωής έως και ένα εκατ. χιλιόμετρα.

Geo Mobility Hellas S.A. – O επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα
Την εισαγωγή των μοντέλων Geely στην ελληνική αγορά αναλαμβάνει η εταιρεία Geo Mobility Hellas S.A., η οποία είναι θυγατρική του Union Group. Πρόκειται για όμιλο που δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Union Group μεταξύ άλλων είναι ο εισαγωγέας των Toyota, Lexus, Geely και Zeekr στο Ισραήλ, ενώ κατέχει αντιπροσωπείες της Toyota και της Nissan στον Καναδά.

“Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την Geely στην ελληνική αγορά. Η Geo Mobility Hellas σχεδιάζει να θέσει την εμπειρία του πελάτη ως κορυφαία προτεραιότητα και να προσφέρει μεγάλη ποικιλία προηγμένων και καινοτόμων λύσεων κινητικότητας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ran Danai, Διευθύνων Σύμβουλος της Union Automotive Group.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.