Αυτά τα SUV επιλέγουν οι Έλληνες – Έτσι διαμορφώνεται το Top 10 στο 9μηνο

Στα 10 νέα αυτοκίνητα... τα 8 είναι SUV! Μέσα στο 9μηνο ξεπέρασαν τις 63.000 ταξινομήσεις, πάμε να δούμε πως διαμορφώνεται το Top 10...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις SUV

Με την ολοκλήρωση του 9μήνου της τρέχουσας χρονιάς (Ιανουάριος – Σεπτέμβριος), ο ΣΕΑΑ γνωστοποίησε τις ταξινομήσεις των νέων αυτοκινήτων. Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι συμβαίνει στα SUV, μιας και πρόκειται για την κατηγορία που “ελκύει” το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Υπενθυμίζουμε ότι πλέον τα SUV έχουν “κατακτήσει” μερίδιο 58,55%, ποσοστό που μεταφράζεται σε 63.250 ταξινομήσεις.

Δείτε επίσης: Οι τιμές του best seller 9μήνου στην Ελλάδα – Μόνο αυτό πέρασε τις 6.000 ταξινομήσεις

Στην πρώτη θέση συναντάμε το Toyota Yaris Cross, το οποίο “οδεύει” για best seller του 2024 μιας και έχει δημιουργήσει σημαντική διαφορά. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο, το ιαπωνικό SUV έχει ταξινομηθεί 6.409 φορές. Στην δεύτερη θέση συναντάμε το Peugeot 2008 με 4.283 ταξινομήσεις και η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το Suzuki Vitara των 3.829 ταξινομήσεων.


BMW X1 στην κορυφή των C-SUV
Οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν ότι η πρώτη τριάδα των SUV που αναφέραμε ανήκει στην κατηγορία B-SUV (η πιο δημοφιλής κατηγορία στην Ελλάδα). Για να βρούμε το best seller της C-SUV κατηγορίας χρειάζεται να υποχωρήσουμε μέχρι την 5η θέση. Εκεί συναντάμε την BMW X1, η οποία με 2.299 ταξινομήσεις κατακτά τον τίτλο του πιο εμπορικού C-SUV για το 9μηνο.

BMW X1

Ακολουθεί ο αναλυτικό πίνακας με το Top 10 των SUV στην Ελλάδα, τα έξι μοντέλα είναι B-SUV και τα δύο είναι μεγαλύτερα C-SUV. Υπάρχουν και δύο μικρά SUV (A-SUV), το Suzuki Ignis και το Toyota Aygo X.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.